V64 torsdag. V64: TrĂ€narduell pĂ„ Åby ikvĂ€ll 2019-11-17

V64

v64 torsdag

Jag hade sju hÀstar till start och det blev alltsÄ maximalt utfall för sex av dem, och att fÄ till det pÄ Solvalla dessutom Àr inte sÄ lÀtt, sÀger Svante BÄth som alltid ger sina lÀrlingar chansen. Viss galopprisk finns dÀr sÄ klart, men litar pÄ att Untersteiner löser det dÀr. Han kan öppna bra och med en lyckad start hÀr sÄ kan han nÄ ledningen i ett tidigt skede och frÄn den positionen sÄ kan han bli svÄrfÄngad om han slipper att utstÄ alltför hÄrd press under vÀgen, 3 Augustus F. Det Àr styrkan som Àr hans vapen i loppen. Varslet form etter pause, og den er veldig riktig ute i kveld. NÀr det Àven Àr publikt om nÄgon hÀst blivit struken, samt vinnarodds och vÀrde, gör vi Àven den informationen tillgÀnglig i tabellen nedan. .

Next

V64 Resultat

v64 torsdag

Se nedan för redogörelse över de tvÄ prestationstyperna och vad de representerar. Kallblod frÄn Sverige, Norge och Finland gör upp i tvÄ lopp som i Är avgörs 19 och 23 februari pÄ den franska nationalarenan. Spetsanalysen: 4 Bodrum Boko kan öppna bra frÄn start, och dÄ han Àr relativt ensam om den egenskapen i det hÀr gÀnget ska det vara bra chans pÄ tidig ledning. . HÀstarna var i ordning och kuskarna gjorde ocksÄ allting rÀtt.

Next

V64 Tips UmÄker Torsdag 9/1

v64 torsdag

Det finns en hel del olika sidor man kan ta hjÀlp av för att reducera pÄ V64. Min Vinnare: 2 Loveexplosion H. Jag hoppas vi slipper brodd fram. FullfÞrte godkjent sist, og formen virker Ä vÊre bra. Första gÄngen Uhrberg kör hÀsten men det ska inte vara nÄgon nackdel.

Next

Travforum med gratis travtips

v64 torsdag

Fördelen med att spela V6 Ă€r att vinsten blir 2,5 gĂ„nger utdelningen pĂ„ sex rĂ€tt nĂ€r och om du fĂ„r alla rĂ€tt. Plockar i a-gruppen Ă€ven med 9 Unefemmamoureuse som har grundkapacitet som rĂ€cker och blir över i det hĂ€r sĂ€llskapet. Du har vĂ€l heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtĂ€vlingarna varje vardag? Lar seg rett og slett ikke stoppe fra tet? Det Ă€r sĂ„ klart riktigt kul och det har ocksĂ„ varit vĂ€ldigt lĂ€rorikt att det inte alltid varit pĂ„ det sĂ€ttet. GĂ„ ikke glipp av fĂžlgende: V64-1 : 1 Moon Zappa — Har smellfine betingelser foran seg, og dette kan utmerket dreie seg om tet og slutt. Han har varit ute i tuffa sĂ€llskap i de tvĂ„ senaste starterna och senast avslutade han bra som trea, nu kliver han Ă„terigen ned i klass och dĂ„ vet vi alla att han duger gott. Men vill du hitta intervjuer sĂ„ fĂ„r du vĂ€nta till eftermiddagen dĂ„ de publiceras pĂ„ Atg.

Next

V64 resultat torsdag 9 januari 2020 UmeÄ

v64 torsdag

HĂ€sten kĂ€nns bra i alla fall och var fin i ett provlopp i lördags, sĂ€ger hon. FĂ€ller mĂ„nga till slut och med minsta klaff Ă€r han med pĂ„ linjen nĂ€r det ska avgöras. OmgĂ„ngen — Det Ă€r Åbytravet som kör torsdagskvĂ€llens V64-tĂ€vlingar och det ser ut att vara en rĂ€tt sĂ„ överkomlig omgĂ„ng. Ingen pĂ„ startvolten har visat sig vara nĂ„gon raket den första biten, och jag kan heller inte tĂ€nka mig att nĂ„gon av dom vĂ€ljer att svara nĂ€r Öre Scoop kommer tidigt. Jag vĂ„gar dock inte lita pĂ„ ekipaget helt och hĂ„llet och femĂ„riga valacken Ă€r fortsatt lite orutinerad trots allt med sina 80 000 kronor insprungna över fjorton starter.

Next

V64 tips idag, ATG V64 resultat, V64 startlista & rÀtta V64

v64 torsdag

PÄ söndagarna nu nÀr det Àr galopp Àr starttiden ca 12. Jag gillar Jakobsson som kusk och brukar sÀtta upp honom nÀr det Àr lÀge. Normalt klarar inte Remison att hÄlla ut Prince Doc, men lyckas han med det eller fÄr en bra smygresa bakom denne duger han hÀr. Detta hoppas jag gynnar That's Art i lÀngden. Som tidigare annonserat kryllar det av svenska hÀstar i storloppet.

Next

V64 tips

v64 torsdag

Blir det ingen utdelning i fyra och fem-rÀttspotten pÄ V64 gÄr jackpotten vidare. Första start för V64 Àr satt till ca 19:30 sÄ om du inte ser nÄgot resultat nedan Àr. Om nÄgon av hÀstarna man valt i en viss avdelning sedan skulle vinna sÄ har man dÄ hittat vinnaren i just den avdelningen. Var lÀnge inne pÄ att spika Ante med Super Z som har mött tuffa guld hÀstar ser vÀldigt bra ut, gÄr ner 2-3 klasser kan vinna detta och Àr bÀttre Àn 16 proc men jag lÄser med nr 5 som sÀkert kommer visas upp i en fin författning direkt, tÀvlade ju i harpers hanover i fjol. Vidöppet och hÀr brukar de galoppera frÄn höger och vÀnster, de bakre hÀstarna Àr mer gynnade av dagens förutsÀttningar,, vi mÄlar. Du bestÀmmer sedan kostnaden per andel, och du bjuder in dina vÀnner via lÀnk, sms eller mail. Men den största vinsten genom tiderna ligger pÄ runt 11 miljoner kronor.

Next

V64 Tips Åby Torsdag 6/2

v64 torsdag

Skor runt om och öppet huvudlag, sÀger Ulf Stenströmer. Radpris V64 Radpriset pÄ V64 Àr 1kr vilket betyder att det Àr dubbelt sÄ dyrt som t. Min Vinnare: 4 Adde S. Loppanalysen: 10 Persos Smokie blir tillsammans med Kim Eriksson jÀttefavorit i loppet och visst ska han duga gott i ett gÀng som detta, men jag tycker ÀndÄ att han blir pÄ tok för stor favorit och jag garderar dÀrför brett. Elva hÀstar Àr med bakom bilen över medeldistans och Annelie Lagergrens hÀst drog det sÀmsta spÄret tillsammans med Ulf Ohlsson.

Next