Uppmuntrande ord. Uppmuntrande citat 2019-11-18

För en tid som denna: Uppmuntrande profetiska ord

uppmuntrande ord

NĂ„vĂ€l dĂ„: se, Jehovas hand Ă€r över dig, och du skall bli blind och inte se solljuset pĂ„ en viss tid. Om vi gör det till en vana att vara uppmuntrande mot andra, kommer sĂ€kert andra att vara uppmuntrande mot oss. Den hĂ€r gĂ„ngen ska Barnabas och Saul — tillsammans med en medhjĂ€lpare, Johannes Markus — besöka lĂ€nder dĂ€r i stort sett ingen har hört de goda nyheterna. Jaha, det hĂ€r blev en liten parantes. Din vĂ€n kanske inte nödvĂ€ndigtvis vill ha en lösning, utan bara nĂ„gon som lyssnar med ett öppet sinne och hjĂ€rta. .

Next

Uppmuntra varandra var dag (Hebréerna 3:13)

uppmuntrande ord

Eftersom Barnabas var frÄn Cypern sÄg han sÀkert fram emot att fÄ sprida de goda nyheterna pÄ den hÀr ön. Och pÄ mÄnga arbetsplatser fÄr de anstÀllda inget beröm, och dÀrför kÀnner de sig inte uppskattade. . NÀr vi ser att nÄgon gör nÄgot som Àr bra, varför dÄ inte berömma honom eller henne? KvÀllen innan han dog tvÀttade han apostlarnas fötter och förklarade hur viktigt det Àr att vara ödmjuk. PÄ vilket sÀtt Àr Paulus och Barnabas goda föredömen för dem som har ledningen i församlingen i vÄr tid? Vad Àr unikt med den resa som Barnabas och Saul ska göra, och hur kommer deras arbete att bidra till att orden i förverkligas? Beroende pÄ frÄgestÀllarens tonfall, kroppssprÄk, relation till patienten och naturligtvis tajming kan den antingen lugna, sÄra eller oroa.

Next

Cillas Cottage: Uppmuntrande ord!

uppmuntrande ord

Det finns de som har det mycket vÀrre. NÀr israeliterna skulle gÄ in i det utlovade landet valde Jehova ut Josua som deras ledare. De kristna undvek sÀkert de hÀr stÀllena om de bara kunde. Nu lyssnar min dotter pÄ barnbarnen, sjunger med och har hittills gÄtt pÄ tvÄ konserter med dem. Det hÀr Àr nÄgra exempel pÄ vad du kan göra för att visa att du verkligen bryr dig.

Next

Citat och kloka ord

uppmuntrande ord

SĂ„ underbar musik och fantastiska texter! Hm, vilken ska jag vĂ€lja. Lyssna — Ă€ven om det betyder att du fĂ„r höra samma sak om och om igen. Försöker fĂ„ vardagen att fungera i en fartfylld vĂ€rld med renovering, djur och jobb. Vad kan vi göra för att uppmuntra andra? Annars kan din vĂ€lmenta gest oroa din vĂ€n, utan att du ens Ă€r medveten om det. Ofta Ă€r det det lilla som kan komma att betyda sĂ„ mycket. Detta mĂ€rktes sĂ€rskilt tydligt nĂ€r Barnabas och Saul kom till Pafos pĂ„ öns vĂ€stkust.

Next

Hur man kan hjĂ€lpa nĂ„gon som Ă€r sjuk — Watchtower ONLINE LIBRARY

uppmuntrande ord

ÄndĂ„ kan jag dra mig till minnes gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng nĂ€r Herren verkligen har försett mig med det jag behöver. Jag lyssnade pĂ„ deras mamma med syskon nĂ€r jag vĂ€xte upp. Ängeln sa att Daniel var en högt vĂ€rderad man. Jag vill att andra ska lĂ„ta mig ta egna beslut — och sedan respektera dem. Det viktigaste Ă€r att man försöker sĂ€tta sig in i den sjukes situation och tar reda pĂ„ hur man bĂ€st kan hjĂ€lpa honom eller henne. ÄndĂ„ försĂ€krar jag er, att inte ens kung Salomo i all sin prakt var sĂ„ vackert klĂ€dd som de. TĂ€nk pĂ„ hur din vĂ€n var nĂ€r ni lĂ€rde kĂ€nna varandra, innan han blev sjuk, och de goda egenskaper som du uppskattade.

Next

Cillas Cottage: Uppmuntrande ord!

uppmuntrande ord

Jag mĂ„ste kĂ€nna att jag inte Ă€r ett offer. MĂ„nga reste till andra lĂ€nder för att livnĂ€ra sig dĂ€r. Man vill kunna bidra med nĂ„got, Ă€ven om det handlar om mindre saker. Är det nĂ„got citat som saknar kĂ€lla, men som du vet vem som stĂ„r bakom, fĂ„r du gĂ€rna berĂ€tta i en kommentar. But you are a quick repenter. Det Ă€r inte det som Ă€r problemet.

Next

Uppmuntra varandra var dag (Hebréerna 3:13)

uppmuntrande ord

Peppande citat Àr alltid trevligt att lÀsa nÀr som helst pÄ dygnet. Hur gick Paulus till vÀga för att vÀcka intresse hos sina Ähörare i synagogan i Antiokia? Jag har inte besökt din butik, men hÀnger alltid över ratten nÀr jag kör förbi i Anderslöv. He keeps His eye and hand on you. Ni som Àr förÀldrar kan följa Jehovas exempel genom att ofta uppmuntra era barn och berömma dem nÀr de Àr duktiga. TvÀrtom fortsatte de bÄda mÀnnen att samarbeta för att utföra Guds vilja. Deras vÀrmande ord fÄr mig att mÄ mycket bÀttre! Ibland kÀnner jag mig vÀldigt lÄg nÀr jag kommer till Rikets sal. SÄ tidigt som pÄ 400-talet f.

Next

Inredning online

uppmuntrande ord

Vad de dĂ€remot kunde styra var hur de sjĂ€lva reagerade — om de skulle fortsĂ€tta att förkunna eller inte. Och inte nog med det — Paulus hade troligen ocksĂ„ problem med hĂ€lsan vid den hĂ€r tiden. Hur kan vi efterlikna Paulus mod? Om han Ă€r orolig, bekrĂ€fta dĂ„ de kĂ€nslorna i stĂ€llet för att bara sĂ€ga att det inte Ă€r nĂ„gon fara. Din vĂ€n Ă€r vĂ€rd din omtanke. . If he suffered, alone and unjustly, should we expect anything else? Du vet vad du vill och vad du behöver. Det Ă€r sant att det kan kĂ€nnas svĂ„rt, men det Ă€r ingen omöjlig uppgift.

Next