Tv2.no jakten på kjærligheten atle. Jakten på kjærligheten, Forlovet 2019-11-18

«Jakten på kjærligheten»

tv2.no jakten på kjærligheten atle

Den siste tiden har han fokusert på jobb. Det har vært en barndomsdrøm for ham å drive gård, og han lever derfor godt nå. I år har programmet også valgt å ha med en homofil bonde, noe de ikke har gjort på hele ti år. Atle, som jobber som miljøarbeider og driver med hest på gården sin, er enig i at livene deres er forskjellige på noen områder. Gårdsbruk: Skog, leier bort åkermark.

Next

Slik går det med Jakten

tv2.no jakten på kjærligheten atle

De fire Jakten-bøndene er i ferd med å bli godt kjent med frierne sine, og etter hvert som de tilbringer mer tid sammen, dukker det også opp irritasjonsmomenter. Om jeg føler at ting ikke er riktig nå, vil jeg nok lettere kunne avslutte det. Han kan til og med friste med egen bås i stallen, dersom den perfekte frier har hest fra før. I sesongens siste episode av Jakten på kjærligheten kommer det frem at , siden de hadde møtt hverandre før innspillingen. En skulle kanskje tro at det snart var tomt for single bønder rund om i det ganske land, men den gang ei. For det hadde ikke endret noe på mine følelser.

Next

Jakten På Kjærligheten

tv2.no jakten på kjærligheten atle

Selv om jeg kunne ha håpet at det hadde gått bedre. Likevel var hun interessert i bonden. Han er oppvokst med «Jakten» på tv, og hadde derfor en klar drøm om å være med i programmet da han tok over gården. Gården har gått i arv etter at hennes mor døde da hun var bare tre dager etter at hun ble født. De to, som det , så ut til å finne tonen hjemme hos Beatrice i Lommedalen. Se intervju med Andreas og Cathrine i videoen i toppen av saken.

Next

Jakten på kjærligheten, TV 2

tv2.no jakten på kjærligheten atle

For han er er herlig fyr, og jeg håper virkelig at han finner en fantastisk jente! Andreas Bolset 32 Fra: Skei i Jølster, Sogn og Fjordane Drift: Melkeproduksjon, robotfjøs. Det var jo kjedelig, selvfølgelig. Bonden Inger Lund 29 valgte frieren Gjermund Lien Dahl 27 til slutt, og de reiste på ferietur til Tallinn sammen. De har det fint sammen og de kan begge fortelle at forholdet går bra, men de har ikke blitt samboere enda. Med nydelig vær og fantastisk utsikt, gikk 31-åringen ned på knær - og fikk heldigvis ja. Dra ut i skogen, besøke venner og familie, pusse opp hjemme, være med på nye opplevelser og oppleve nye steder. Årsaken var at hun hadde innsett at de to ikke passet sammen.

Next

Jakten På Kjærligheten

tv2.no jakten på kjærligheten atle

Svaet har tidligere prøvd å finne lykken på nett, uten noe særlig hell. Hun er også opptatt av at det skal være pent rundt henne. Ingen kan hindre kjærligheten, og jeg er glad for å få sjansen til å nå ut til et bredere «publikum», sier han entusiastisk. Han er på sikt klar for familie, men ser nå etter en bestevenn, turkamerat og kjæreste. Det er litt avstand mellom oss, så da går det litt tid.

Next

«Jakten på kjærligheten»

tv2.no jakten på kjærligheten atle

Jakten på kjærligheten har gitt mersmak, sier han. Se samtalen i videoen i toppen av saken. Det virket som om han og jeg kunne få det fint sammen, sier hun. Klar for å date igjen Etter at Jakten-innspillingen var ferdig i august, har Atle brukt tiden sin på jobb og gården. Det tok ikke lang tid før de ble samboere, og Alstad har tidligere uttalt at han er storfornøyd med sin nye kjæreste. Jeg er nok mer tradisjonell enn henne, sier han.

Next

Jakten på kjærligheten, TV 2

tv2.no jakten på kjærligheten atle

Han driver med avl av travhester, men planen på sikt er å få flere staller og treningsbaner på plass. Imidlertid overrasket, ved å sende hjem en av sine tre gjenværende friere - før hun egentlig skulle det. Se Kjærlighet til alle mandag, tirsdag og onsdag på. Når det er sagt så var det jo en stressa situasjon, og Atle var, logisk nok, ikke vant til å ha fire damer på gården. Han bærer ikke nag til Jakten-bonden og unner Inger og Simen alt godt. Det har vært veldig fint, egentlig.

Next

Jakten på kjærligheten, TV 2

tv2.no jakten på kjærligheten atle

Dermed er André alene da han snakker ut med programleder Gunhild Dahlberg under sesongens siste program av Jakten på kjærligheten. Jeg tror ikke ting hadde endret seg dersom vi hadde fått mer tid sammen, sier Atle. Nå avslører at paret skal gifte seg. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. De har foreløpig et avstandsforhold og pendler til hverandre mellom Jølster og Oslo. En lidenskap for hest er heller ikke å forakte.

Next