Tervaleppä paneeli. Saunan sisustus, lauteet, paneelit ja valaistus 2019-11-18

Sisustuspaneelit

tervaleppä paneeli

Puuteollisuuden leveilijät: Liimarakenteella puusta saadaan näyttävän leveitä, mutta silti tilaa säästävän ohuita tuotteita. Päämateriaalit saunaverhouksiin ovat tervaleppä, haapa, radiata ja magnolia. Saunapaneeli antaa ilmettä Saunapaneelit antavat saunallesi halutun ilmeen ja tunnelman. Paneelit on kelmupakattu kuljetuksen aikaisen suojauksen varmistamiseksi. Saunasuojattuja paneeleita löytyy usealla eri profiililla, sekä pintakuviolla ja näistä vaihtoehdoista löytyy vielä useampaa väriä joista valita itseä parhaiten miellyttävä kombinaatio.

Next

Rakkaudesta aitoon puuhun

tervaleppä paneeli

Nämä tuotteet ovat puuteollisuuden timantteja. Ympäripontatut paneelit on helppo asentaa ja kuljettaa. Saatavilla on useita eri profiileja ja pintavaihtoehtoja useista puulajeista. Erilaisia saunoja on varmasti lähes yhtä monta kuin on meitä saunojiakin. Etenkin vaalea haapa sopii erinomaisesti sävytettäväksi. Maltillinen syykuvio, jossa sävyerot ovat pienempiä kuin lämpökäsitellyssä haavassa.

Next

Sisustuspaneelit

tervaleppä paneeli

Käsittelemätön saunapaneeli voidaan asentaa sellaisenaan, mutta suositeltavaa on käsitellä se joko parafiiniöljyllä tai , jolloin paneeli sietää paremmin likaa ja kosteutta. Struktuuri-paneeleita käytetään niin katoissa kuin seinissäkin. Elävöitä paneelipintoja käyttämällä tehostepaloja ja paneelilistoja. Paneloidut seinät ja katto kannattaa ennen pesua kastella lämpöisellä vedellä, jotta puun huokoset aukeavat. Uutuustuotteet saunaan ovat meillä aina ensimmäisten joukossa esillä ja saatavana. Kysy tarjoustamme ja varastotilannetta allaolevan linkin kautta, sähköpostilla tai soittamalla 03 3142 4300.

Next

Saunan sisustus, lauteet, paneelit ja valaistus

tervaleppä paneeli

Lämpökäsittelystä johtuen puu ei väänny. Wicco on ajattoman ja kestävän laadun merkki aktiivisille sisustajille ja rakentajille. Liberonin sävytteellä käsitellyt paneelit on mahdollista suojata vielä paneelin suoja-aineella, tämä helpottaa myöhempää saunan huoltoa. Ajaton paneeli, jonka tunnelmallisella seinällä voit seurata valon ja varjojen leikkejä, puun syiden tullessa kauniisti esille. Saunapaneelien huolto Kotisaunan perusteellisempi puhdistaminen kannattaa suorittaa pari kertaa vuodessa. Pesuaine huuhdellaan pois lämpimällä vedellä jonka jälkeen pinnat huuhdellaan kylmällä vedellä, jolloin puun huokoset sulkeutuvat. Lisäksi paneelin pinta voidaan hioa kevyesti, jolloin käsittelyaine tarttuu paremmin puuhun.

Next

Saunan sisustus, lauteet, paneelit ja valaistus

tervaleppä paneeli

Näyttelytiloissamme voit vertailla saunan puupintoja, esillä mm. Avaa tuotekortti linkistä : Sormipaneelit ovat lähes kaikille tuttuja, pyöreät muodot muistetaan portaikoista ja saunoista. Siparila on löytänyt tuotteisiin juuri oikeat valmissävyt, jotka soveltuvat valtaosan suomalaissisustajan makumaailmaan. Meiltä saat aina tarjouspyynnön yhteydessä ilmaisen panelointisuunnitelman: Saat laskelman tarvittavien paneeleiden määrästä, pituuksista sekä sauna-asiantuntijamme suosituksen yhteen sopivista materiaalista sekä katkonta ja asennusohjeet! Please upgrade to a newer browser to fully enjoy this site and the rest of the web. Leveillä paneeleilla saat nopeasti valmista aikaiseksi. Lämpökäsitelty, saunasuojattu vai käsittelemätön Lämpökäsitelty saunapaneelin pinta ei tunnu ihoa vasten niin kuumalta kovissakaan löylyissä, kuin muut paneeli vaihtoehdot.

Next

Saunapaneelit ja saunan lauteet mm. Tervaleppä ja haapa

tervaleppä paneeli

Leveimmillään näissä paneeleissa päästään 190 mm leveyteen, melko näyttävää eikö? Paneelit ovat tilattavissa verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen, edullisin toimituksin. K-Raudan kautta löydät tarvikkeet, välineet ja unelmiesi saunan toteuttamiseen. Paneelit ovat sisätiloissa säilytettyjä ja asennusvalmiita ilman kosteuden tasausta asennuspaikalla. Lämpökäsitelty saunapaneeli Lämpökäsitelty saunapaneeli on hyvin muotonsa pitävä, lahonkestävä ja myrkytön, sillä valmistusprosessissa on käytetty vain vesihöyryä ja lämpöä. Huomaathan, että Leppä usein Harmaaleppä ja Tervaleppä eroavat toisistaan huomattavasti värin tasaisuuden ja myös muiden ominaisuuksien osalta. Lämpökäsitellyssä magnoliassa on kaunis ja elävä syykuvio.

Next

Rakkaudesta aitoon puuhun

tervaleppä paneeli

Tuija on oma tuotteemme, jota tuomme maahan suoraan Kanadasta. Tee siis suunnitelmista totta ja aloita saunaremontti, vaikka heti. Käyttökohteita ovat normaalit sisätilat kuten pesu-, wc-, puku- ja kodinhoitotilat. Tuote soveltuu sisä- ja ulkoverhouksiin, myös saunapanelointiin. Lisäksi näyttävänä uutuutena Puutoimen valikoimaan saapui viime kuussa Thermo Royal -sarja. Jos saunapaneeli halutaan käsitellä uudelleen, tulee pinta puhdistaa ensin liasta ja pölystä.

Next

Sisustuspaneelit

tervaleppä paneeli

Tuotteet on suunniteltu suomalaisiin koteihin ja kotimaiseen rakennuskantaan sopiviksi. Saunapaneelit, listat ja laudelaudat useissa puulajeissa Valikoimamme kattaa niin saunapaneelit, listat kuin laudelaudatkin. Koemme asiakkaidemme arvottavan korkealle hetiasennusvalmiita tuotteita ja uskomme sen olevan tätä päivää. Méa on valmistettu uusinta puuntyöstötekniikkaa käyttäen; kevyt paneeli säilyttää hyvin muotonsa, se on kestävä ja helppo kiinnittää. Tervalepästä ja lämpöhaavasta valmistettujen valmislauteiden koot seuraavasti:, Tervaleppä: 500x1800 mm, 500x2100 mm.

Next