Suomen ammattiliikenne akatemia. Virtuaalikoulutukset 2019-11-18

Virtuaalikoulutukset

suomen ammattiliikenne akatemia

Helsinki Kyllä Ammattilaisen kuorman varmistaminen Ma 27. Etäopiskelijalla on läsnäolovelvollisuus koko koulutuksen ajan. Tutustu myös Seuraa Suomen Ammattiliikenne Akatemiaa ja liikenneakatemian viestintää myös sosiaalisissa medioissa. Rinnakkaistoiminiminä käytetään Suomen Nostin Akatemia, Autokoulu Liikenneakatemia, Taidetehtaan Autokoulu, Uudenmaan Ensiapukoulutus. Nuutinen Rovaniemi Kyllä Terveyttä teille Ma 17. Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy käyttää y-tunnusta 2348078-0. Koulutuksen nimi Ajankohta Koulutuspaikka Paikkoja Info Työturvallisuuskorttikoulutus Ti 07.

Next

Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy kokemuksia ja yhteystiedot

suomen ammattiliikenne akatemia

Voit suorittaa kuorma- tai linja-autokuljettajan ammattip√§tevyyden vaikka kotisohvaltasi! T√§m√§ ehk√§isee ja minimoi henkil√∂- ja materiaalivahinkoja, kun koko ty√∂yhteis√∂ edist√§√§ paloturvallista toimintaymp√§rist√∂√§. √Ąl√§ j√§√§ yksin, puhuminen auttaa! Koulutuksessa autetaan kuljettajia tunnistamaan ry√∂st√∂tilanteita ja ennaltaehk√§isem√§√§n niit√§ omalla toiminnallaan. Koulutuksessa annetaan kuorma- ja linja-autonkuljettajille kattavat perustiedot liittyen heid√§n ammatissaan esiintyviin logistiikka-alan turvallisuusn√§k√∂kohtiin tavoitteena saavuttaa turvallinen ty√∂ymp√§rist√∂. Lains√§√§d√§nn√∂n uudistaminen on t√§rke√§√§, sill√§ toimintaymp√§rist√∂ ja olosuhteet ovat 25 vuodessa muuttuneet. Valitse sinulle parhaiten sopiva paikka ja tule mukaan reaaliaikaiseen koulutukseen.

Next

Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy, Rahtarinkatu 1, Helsinki (2020)

suomen ammattiliikenne akatemia

Lisäksi tiellä saa käyttää uudentyyppisiä, nykyisistä poikkeavia ajoneuvoyhdistelmiä. Helsinki Kyllä Ennakoiva-ajaminen, teoria+rata Ke 18. Koulutuksen aika määrätty, paikan valitset itse. Helsinki Kyllä Kuljetusalan säädökset Ti 07. Puhelu vertaistukinumeroon 020 345 888 on soittajalle lisämaksutonta kellon ympäri.

Next

LiikenneAkatemia

suomen ammattiliikenne akatemia

Tutustu haku- ja pääsyehtoihin ja jätä hakemuksesi 16. Ilmoittaudu ao linkistä tai soita 010 2790 600 Ammattipätevyys kätevästi verkossa. Virtuaali­koulutukset Suomen Ammatti­liikenne­akatemia Ammattipätevyys kätevästi verkossa. Työhyvinvoinnin edistäminen on niin kuljettajan kuin kuljetusyrityksenkin tehtävä ja koulutuksen aikana tutkitaan esimerkiksi työergonomiaa. Muutoksista esimerkiksi tavaraliikennepuolella vanhasta tavaraliikennelaista on nyt jäljellä valtioneuvoston asetus siitä, milloin ei korvausta vastaan tapahtuvissa kuljetuksissa vaadita tavaraliikennelupaa.

Next

Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy, Rahtarinkatu 1, Helsinki (2020)

suomen ammattiliikenne akatemia

Voit suorittaa opinnot missä vain. Koulutuksessa opetetaan tunnistamaan riskejä ja annetaan vinkkejä tilanteiden purkamiseen ja jälkihoitoon. Helsinki Kyllä Työturvallisuuskorttikoulutus Ke 22. Helsinki Kyllä Profidriver La 18. Helsinki Kyllä Hygieniapassikoulutus autonkuljettajille Pe 31.

Next

Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy kokemuksia ja yhteystiedot

suomen ammattiliikenne akatemia

Scania polttoainetalous, maantieliikenne Koulutuksen tavoitteena on lisätä kuljettajan tietämystä seuraavista asioista: - Kuljettajan toiminnan ja asenteen merkitys kuljetusyrityksen talouteen. Logistiikkaturvallisuus Koulutuksen tavoitteena on tarjota kuorma- ja linja-autonkuljettajille kattava tietopaketti logistiikkaturvallisuuden eri osa-alueista. Voit suorittaa kuorma- tai linja-autokuljettajan ammattipätevyyden vaikka kotisohvaltasi! Koulutuksessa käsitellään myös toimintamalli ryöstön kohteeksi jouduttaessa sekä miten toimitaan ryöstön jälkeen. Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa Koulutuksessa perehdytään inhimillisiin tekijöihin ja niiden vaikutuksiin kuljettajan työssä. Ammattipätevyyden jatkokoulutus tulee olla suoritettuna ennen uuden kortin hakua. Palvelun kautta henkilöistä sai tietää muitakin asioita. Helsinki Kyllä Ajo- ja lepoaika-asetus, piirturit ja valvonta Ti 17.

Next

Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy kokemuksia ja yhteystiedot

suomen ammattiliikenne akatemia

Valtioneuvoston asiaa koskeva asetus tulee voimaan 21. Sekä ajokorttimerkintä että ammattipätevyyskortti haetaan Ajovarmasta. Tavoitteena on myös antaa kuljettajalle valmiudet oman toiminnan arviointiin ja hyödyllistä tietoa päätöksen teon tueksi Turvallinen työympäristö Koulutuksen tavoitteena on antaa kuljettajalle tietoa työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin vaikuttavista asioista ja opastaa niiden kehittämisessä. Yrityksellä on seuraavat sosiaalisen median profiilit:. Eli 6 kk ennen voimassaolojakson päättymistä voi hakea uuden merkinnän joka jatkaa vanhan voimassaoloa viidellä vuodella Ammattikuljettaja, muista hakea pätevyyskorttisi ajoissa Traficom Koulutuksia reilusti tarjolla Kuorma-auton kuljettajien ammattipätevyyksiä vanhenee jälleen runsain mitoin syyskuun alkupuolella.

Next

Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy kokemuksia ja yhteystiedot

suomen ammattiliikenne akatemia

Palkittujen kouluttajien joukkomme kasvaa miltei vuosittain! Tavoitteena on oppia ymmärtämään, mikä saa ihmisen tekemään virheitä ja miten voimme ehkäistä niiden aiheuttamia onnettomuuksia. Perehdytään kuljettajan mahdollisuuksiin vaikuttaa eri osa-alueisiin. B-to b-puolella operoivalla Traffica Oy. Liikenneturvallisuusalan ansiomitalit kymmenelle henkilölle pitkäjänteisestä työstä liikenneturvallisuuden hyväksi. Yrityksen toimitusjohtaja on Tuomo Kalervo Kauppinen.

Next

Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy kokemuksia ja yhteystiedot

suomen ammattiliikenne akatemia

Teoriaopinnot suoritetaan reaaliaikaisesti etänä verkon kautta. Koulutukset voi suorittaa kokopäivän mittaisena tai jakaen kahdelle peräkkäiselle päivälle. Helsinki Kyllä Ennakoiva ajaminen Ma 13. Vuonna 2017 liikevaihto oli 1,9 milj. Vuonna 2018 yrityksen Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy liikevaihto oli 1,7 milj. Helsinki Kyllä Kuljetusturvallisuuskoulutus Ti 21.

Next