Schneider exxact vägguttag. Ahlsell 2019-11-18

Ahlsell

schneider exxact vägguttag

Exxact är en komplett serie av vägguttag och eluttag som finns i många olika kombinationer. Byta fast installerade strömbrytare och vägguttag max. För uttag, brytare, Datauttag mm Passar till Primo, Design, Solid och Basic 2-Facks. Dra ur stickproppen om det är en apparat du tänker arbeta med. Kontakta en elinstallatör om du inte själv kan hitta felet. För kompletteringsarbete finns den vita Exxact Basic. Strömbrytare med indikatorlampor visar att en lampa lyser, även om dörren är stängd.

Next

Exxact Primo Vägguttag

schneider exxact vägguttag

Välj det som passar dig och din elinstallation, eller fråga oss vad som kan passa dig och ditt hem. Vridbar märkskylt med tre sidor; blank,. De är Exxact Primo, Exxact Design, Exxact Solid och Exxact. Exxact är det senaste tillskottet och kommer på sikt ersätta Eljo Trend. Reparera och byta ut delar i trasiga skarvsladdar och apparatsladdar Om sladden har gått av eller om isoleringen har skadats får du inte laga den.

Next

Exxact Vägguttag

schneider exxact vägguttag

Schneider Exxact ger dig design från 2000-talet och är väldigt lättarbetad med hög kvalite. Välkommen att höra av dig om du har några frågor kring elinstallation och produkter från Schneider Exxact. Exxact Design har en transparent ram där du själv kan välja att lägga in ett färgark, din tapet eller kanske till och med ett foto. Exxact finns dessutom både för inomhus- och utomhusbruk. Allt detta och mycket hittar du här hos oss! Schneiders produkter kan du därför beställa med två e-nummer, alltså ett för insatsen och ett för ramen. Minskad ljusintensitet kan även sänka energiförbrukningen och därmed elräkningen. Schneider Electric, Exxact utan yttre ram.

Next

Schneider Strömbrytare och vägguttag online

schneider exxact vägguttag

Funktionerna är varierande och många, samtidigt som materialen är exklusiva och det finns flera färgval, såsom klassisk vit, metall och antracit. Precis som med alla produkter i Exxact-serien kan ramen på detta uttag bytas ut mot någon av de många designramarna i Exxact-sortimentet. Exxact Primo finns i vit, antracit och metallic. Däremot kan du kapa av den trasiga delen. Schneider Electrics varumärken till ett globalt sortiment - Actassi. I samma serie, med samma design, kan du få smarta funktioner till ditt hem som rörelsedetektorer, timers, möjlighet att styra markiser och annat som gör ditt hemmaliv enklare.

Next

Schneider Exxact Surface 2

schneider exxact vägguttag

Chansa aldrig, ett enda misstag kan få ödesdigra konsekvenser. Utbyte av ljusarmatur i torra icke brandfarliga utrymmen inne i bostäder Det du får göra själv i dessa utrymmen i bostäder, under förutsättning att du har kunskap om det, är att byta ut en fast ansluten ljusarmatur eller att fast ansluta en ljusarmatur där det finns elledningar framdragna. Risken att glömma strykjärnet på högsta värmen eller att kaffebryggaren står på flera timmar i sträck finns inte längre. Du får bara ersätta sladd, stickpropp och skarvuttag med samma slags materiel som tidigare. Det är speciellt viktigt när det gäller användningen av toppförspeglade lampor och halogenlampor. Lock håller damm och fukt borta i badrum och garage.

Next

Schneider Strömbrytare och vägguttag online

schneider exxact vägguttag

Det är bra både för dig, din elräkning och miljön. Exxact är en helt ny apparatserie för moderna elinstallationer, tillgänglig i flera färger och med ett stort antal kombinationsmöjligheter. Chansa aldrig, ett enda misstag kan få ödesdigra konsekvenser. För det dagliga arbetet har vi Exxact Primo. Var även noga med att följa övriga anvisningar som finns på armaturen.

Next

Exxact Primo Vägguttag

schneider exxact vägguttag

Timer Med en timer höjer du på ett enkelt sätt elsäkerheten. Du får bara ersätta sladd, stickpropp och skarvuttag med samma slags materiel som tidigare. Strömbrytare och uttag Smarta strömbrytare och vägguttag kan göra ditt hem mer bekvämt, säkrare och mer energisnålt. Exxact Solid finns i massiva material som borstat stål eller glas. Dra ur stickproppen om det är en apparat du tänker arbeta med.

Next

Exxact Primo Vägguttag

schneider exxact vägguttag

Exxact hittar du till bäst pris hos Elbutik. Exxact Primo - alla sorters kombinationer. De flesta elarbeten måste utföras av en behörig elinstallatör, men en del enklare arbeten får du utföra själv, om du har kunskap om hur du ska göra. Den kan integreras direkt i vägguttaget, enkelt och smidigt. Kontrollera att strömmen verkligen är avstängd och att utrustningen du ska arbeta med är spänningslös innan du börjar. Lättinstallerade vägguttag som förkortar installationstiden vilken skapar en billig lösning. Schneider Exxact Vägguttag 2-vägs har två neutrala överkopplingsklämmor.

Next