Norsk schæferhund klubb. Om oss 2019-11-18

Norsk Schäferhund Klub

Norsk schæferhund klubb

Adresse for arrangementet er Lillengveien 6. Vi trenger ikke alltid å være enige i de beslutninger som fattes, men vi må forholde oss til dem med respekt. Det er rundt disse prinsippene vi sier at alt vårt arbeid skal sentreres. Nordenfjeldske Adresse: Fagerheim Alle 81 B Post nr. I klubben aksepteres ingen former for trakassering. Vanlig vekt for rasen er mellom 30-40 kg for hannhunder, og 22-32 kg for tisper.

Next

Norsk Schäferhund Klub avd. Helgeland

Norsk schæferhund klubb

Vi har alle et ansvar for hvordan vi snakker om sporten vår i offentlig sammenheng, inkludert sosiale medier. Avgiften skal betales av alle som vil benytte seg av våre aktivitetstilbud, og av de som ønsker å bruke banen på Lilleng til egentrening. Og vi vet det finnes mye dyktige og kunnskapsrike folk der ute, som vi ønsker skal få mulighet til å utdanne seg. Vis respekt og toleranse for andres meninger og synspunkter. Vår virksomhet skal vektlegge den betydning hunden har som en del av vår historie og samfunnsnytte. Veien er låst med bom Mulig å parkere ved Nittedal Kirke.

Next

Vår hjemmeside

Norsk schæferhund klubb

For mange er kostnad forbundet med deltakelse på kurs en utfordring, og vi anmoder klubbene til å gi økonomisk støtte til de av sine medlemmer som ønsker en slik utdanning. Schæferhundeklubben for Danmark Bredbjergvej 44 5230 Odense M Telefon +45 52 77 14 67 Telefontid: tirsdag og torsdag 11. Originalt registreringsbevis og gyldig vaksinasjonsattest må medbringes testdagen. Målet her er å få en lydig hund, ha kontroll på hunden og bra kontakt. Det er vår filosofi at de grunnpilarene som kan ledes ut av disse linjene gir de beste forhold for schäferhunden, fellesskapet og det enkelte medlem. Eksempler på trakassering kan være fordømmelse eller nedsettende omtale av grupper, mennesker og dyr.

Next

0

Norsk schæferhund klubb

Rasen finnes i fargene sort med rødbrune, brune, gule til lysegrå tegninger, ensfarget sort og ensfarget grå. Vår klubbs hovedoppgave er å ivareta og utvikle rasen Schäferhund. Merk innbetalingen med navn og aktivitetsavgift for året du betaler. Vi ser frem til, at dette samarbejde vil medvirke til at fremme vores races sundhed og styrke vores nystartede sundhedsudvalg. Omsorg og velferd for hunden som individ skal prege all vår virksomhet. Aktivitetsavgiften er kr 600,- per medlem per år og vil bli innkrevd to ganger i år et. Aktivitetklubbene organiserer en rekke ulike aktiviteter for hunder der folk bor.

Next

Vår hjemmeside

Norsk schæferhund klubb

Vi i Norsk Schæferhund Klub Avd. Møtet finner sted i lokalene til Karl M. Trakassering gjør at en person eller gruppe føler seg fornærmet, truet, krenket eller mishandlet. Flere stand rundt ringen , skaper fort litt mere stemning. Hedmark Adresse: Gålaveien 2 Post nr. Vår holdning og imøtekommenhet kan være avgjørende for om noen velger å bli i hundesporten eller ikke. Er det ikke kurs står det fritt til å bruke banen til lydighet og utstillingstrening.

Next

Norsk Schäferhund Klub

Norsk schæferhund klubb

Jeg bekrefter herved at opplysninger gitt er korrekte: Ja Parring 22. Den stammer fra en rekke ulike hunder som ble benyttet som vakthunder for bolig og storfe av ulike slag. Begge variantene har tett underull. Hiet - Utstilling Onsdager kl 1800. Vårt formål Norsk Schäferhund Klub er en raseklubb og har derfor helt andre oppgaver enn en hundeklubb, det innebærer at den aktiviteten klubben vår skal bedrive er til nytte og gang for rasen. Vi gratulerer alle med flotte resultater.

Next

Schäferhund normalhår

Norsk schæferhund klubb

Fredrikstad Viser til vedtak på medlemsmøte nr. For å se innkalling med styrets årsberetning klikk her! Vi har plass til alle. De får utrolig godt stell av en flink mamma Xexxi Jeg bekrefter herved at opplysninger gitt er korrekte: Ja Parring 27. Nordenfjeldske Adresse: Fagerheim Alle 81 B Post nr. Team Cayiras Qaiser sg1, 4-6 mnd Hann, Eier Rune Gundersen Team Cayira's Ritza sg 2, 4-6 mnd tispe, Eier Kjetil Buer.

Next

Schäferhund normalhår

Norsk schæferhund klubb

Gjør ditt beste for å ha en positiv atferd og uttrykksform. Historikk: Schäferhunden oppstod i Tyskland mot slutten av 1800-tallet. Legger ved info brosyren om stand i pdf, slik at denne lett kan videresendes til aktuelle stand utstillere. Rasestandarden beskriver rasens fysiske og mentale særtrekk, og er også anbefalt lesestoff for alle som vurderer å gå til innkjøp av en valp av denne rasen. Vi må alle reagere, handle og ta ansvar for eventuelle brudd på våre retningslinjer.

Next

Forside

Norsk schæferhund klubb

Jeg bidrar til å skape et godt miljø. Vår tilnærming til hverandre skal være preget av respekt for hverandres forskjeller og meninger. Nye medlemmer eller nye ekvipasjer kan benytte tilbudet tre treninger, som en prøveperiode før ev. Rabatten vi har forhandlet fram på dekkene er -55% kommer an på dimensjon + omkostninger på omlegg. Det kan variere hvilke komiteer avdelingen har da avdelingen er avhengig av at frivillige stiller opp til de ulike vervene. Både den fysiske og mentale sundhed hos vores hunde, er et af Schæferhundeklubbens store fokus områder.

Next

Schäferhund normalhår

Norsk schæferhund klubb

Hedmark Adresse: Gålaveien 2 Post nr. Størrelse og utseende: Schäferhunden er en stor og relativt kraftig hunderase med mankehøyde på 60-65 cm for hannhundene, og 55-60 cm for tispene. Adresse til hytta: Ryggevannsveien 94, 1480 Slattum. Likevel er alle støttebidrag kjærkomne. Både den fysiske og mentale sundhed hos vores hunde, er et af Schæferhundeklubbens store fokus områder.

Next