Nm veka stavanger. NM 2019-11-18

Program

nm veka stavanger

Sandbryting Sandbryting ble tatt opp i det internasjonale bryteforbundet i 2004. Gjør de feil må rytterne rette opp disse for å få godkjent en etappe. Aquabike En motorsport til vanns. Farlig spill, slag og spark er ulovlig, likeledes er det forbudt å angripe andre spilleres utstyr som maske, drakt og svømmeføtter. Hiphop-battle Hiphop er en dansestil som blir danset til hiphop-musikk, men er også generelt en dansestil som har utviklet seg som en del av hiphop-kulturen. Her får utøveren bruke noe kraftigere utstyr. På banen er det seildukskledde puter i de andre hjørnene: første, andre og tredje base.

Next

NM

nm veka stavanger

Det spilles på en basketballbane med en spesialball som ligner en volleyball. Idretten handler om å kaste kula nærmest grisen. Judo Judo er en japansk kampsport, en form for bryting hvor man fra stående prøver å kaste motstanderen ned på ryggen eller å holde ham under kontroll nede på matten. Stangen får maksimalt være 2,7432 9 fot lang. Det kastes med stålkuler, og målet er å komme nærmest en liten trekule, ofte kalt «grisen». Hvert lag kan ha 3 utespillere på banen, og lagene velger selv om de vil spille med målvakt.

Next

Norway Championship in Wheelchair Rugby

nm veka stavanger

Styrkeløft Styrkeløft er en kraftidrett med løft av vektstenger. Det er i denne konkurransen får man se de høye svevene med skateboarder. Utelaget kan ikke score poeng, men prøver å slå ut tre innespillere på forskjellige måter, og slik overta rollen som innelag. Menn konkurrerer i frittstående, bøylehest, ringer, hopp, skranke og svingstang. Man har lov til å angripe førende spiller, og førende spiller kan selv angripe andre spillere. Første som får motstandernes hånd i bordet vinner.

Next

Program

nm veka stavanger

Tautrekking Tautrekking er en gammel idrettsgren som var med på det olympiske programmet fra 1900 til 1920. I motsetning til i amerikansk fotball, kan en i rugby ikke kaste ballen forover, men sidelengs og bakover. Undervannsrugby Spilles på tvers av den dype delen av et tradisjonelt innendørs 25 meters basseng. På finaledagen konkurrerer de seks beste i hvert apparat fra mangekampen. Spillet foregår på en bane med størrelse 14 m i bredden og 20 m i lengden, omkranset av et innebandyvant.

Next

Program

nm veka stavanger

Men på sisterunden falt han bakover i feltet og endte på sjuendeplass med tiden 3. Spillet settes i gang med et avspark fra midtbanen. Eksempler på disse elementene er trapper, avsatser og gelendre. Her kastes det ulike presisjon og lengdeøvelser med alt fra lettere ørretutstyr til kraftig tohånds lakseutstyr. El-innebandy El-innebandy er innebandy for personer som bruker elektrisk rullestol til daglig.

Next

Norway Championship in Wheelchair Rugby

nm veka stavanger

I disse tre øvelsene har hver deltaker tre forsøk på valgfrie vekter, tyngste godkjente løft blir gjeldende resultat i øvelsen. Fekting Fekting handler om å treffe motstanderen med stikk eller hugg, uten selv å bli truffet. Banen har 4 vegger og sporten er lite utstyrskrevende, kun racket og ball behøves. Modellfly F2B I år skal det konkurreres i F2B-klassen, der flyverne styrer modellfly ved hjelp av line. Trial er en motorsport med fokus på å holde balansen mens man kjører rolig og kontrollert. Alle de ulike tradisjonelle brytestiler praktisert på sand fikk et felles regelverk. To vanndommere, hvor minimum den ene er utstyrt med pressluftapparat, kontrollerer spillet under vann fra hver sin side av banen.

Next

Program

nm veka stavanger

En «match» er vunnet når en spiller har flere poeng enn det er hull igjen å spille. I hopp skal utøveren hoppe så langt som mulig. Finalene i en turnering er to ganger 10 minutter med to minutters pause. Heatene er fra syv til åtte minutter for juniorklasser, og 12 til 20 minutter for seniorklasser. Baseball To lag spiller vekselvis inne og ute på en bane formet som en kvartsirkel med hjemmebasen i spissen. Målet er å utnytte motstanderens styrke til egen fordel, gjennom å ta kontrollen og få ham ut av balanse. Lengste kast Petanque Petanque kan minne mye om boccia.

Next

Inviterer til NM

nm veka stavanger

Breakdance innebærer fire typer dans — toprock, downrock, freezes og powermoves. Cricket T20 er et kortformat av cricket, og en konkurranse i T20 består av tre runder på 90 minutter, altså omtrent tre timer totalt. Squash Squash er en innendørs racketsport som vanligvis spilles av to spillere, men kan spilles av fire. Alle tre deltagernes poengsummer teller sammenlagt; de tre poengene på hvert apparat summeres for og legges til lagets totale poengsum. Forskjellen på gresk-romersk og fribryting er at i førstnevnte er det ulovlig å ta tak under beltestedet. Sandvolleyball skiller seg fra originalen ved at spillet foregår utendørs og på sand, og ved at det bare er to spillere på hvert lag, kontra seks spillere i innendørs volleyball.

Next

Inviterer til NM

nm veka stavanger

Rullestolrugby Rullestolrugby spilles med 4 spillere på banen på hvert lag, i tillegg kan lagene ha inntil 8 innbyttere. Resultatene i de tre øvelsene summeres, og avgjør den endelige rekkefølgen sammenlagt. Vant gjorde Pavel Lulizjnikov, som ble nummer to fredag. Man skal stå oppreist på trialsykkelen og holde bena på fothvilerne. Kvinnene konkurrerer i hopp, skranke, bom og frittstående I lagfinalen velger hvert lag tre gymnaster til å konkurrere på hvert apparat. Modellene skal fly et sett akrobatiske øvelser som bedømmes med stilpoeng.

Next

NM

nm veka stavanger

Et fullført løp rundt hele banen gir ett poeng. Utøveren med høyest poengsum totalt i de tre grenene vinner. Skateboard street er en konkurranse hvor utøverne skater på elementer som man ofte finner i bybebyggelse. Sporten går ut på at utøverne, oppdelt i to lag, kjører på en oval innendørsbane og poeng deles ut til en spiller som kjører forbi hvert medlem av motstanderlaget. .

Next