Kristiania glassmagasin. Christiania Glasmagasin Ski Storsenter 2019-11-18

Christiania Glasmagasin i Vinterbro Senter senteret

Kristiania glassmagasin

Her setter dere enkelt opp gaveliste og deler denne med venner og kjente slik at deres gjester trygt kan handle en gave de vet dere vil sette pris på! Christiania Glasmagasin — for folk flest til hverdags og fest! Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel! Hos oss i Christiania Glasmagasin får dere de fineste gavene til den store dagen. Enkelt for gjestene — enkelt for dere! Vår historie strekker seg 280 år tilbake i tid, og vi er stolte av å kunne kalle oss din kjøkken- og gavebutikk. Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får blant annet to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk i serien Sentimento til en verdi av 689,- og 30% rabatt på alle gjenværende gaver på listen. Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner! Kjeden er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, og fører i tillegg en mengde store, internasjonale merkevarer. Vi fører et rikt sortiment fra de aller største merkevarene innen kjøkken, glass og servise. Det lønner seg å være medlem hos oss.

Next

Christiania Glasmagasin i Maxi Storsenter senteret

Kristiania glassmagasin

Dette skinner gjennom i alt fra kundeservice til gaveinnpakning. Kunnskap er viktig for oss, og kommer du innom en av våre mange butikker vil du alltid bli møtt av kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg langt for å imøtekomme ditt ønske. Vi er i tillegg eneste leverandør av varemerket Christiania 1739. Kunnskap er viktig for oss, og kommer du innom en av våre mange butikker vil du alltid bli møtt av kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg langt for å imøtekomme ditt ønske. Dette skinner gjennom i alt fra kundeservice til gaveinnpakning. Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel! Christiania glassmagasin åpnet butikk på Stortorvet allerede i 1862 og er en av de eldste og mest kjente forhandlerne av produkter til hus og hjem. Vi er stolte av å presentere Bryllupslisten.

Next

Christiania Glasmagasin i Vinterbro Senter senteret

Kristiania glassmagasin

Bryllupslisten viser hva dere ønsker dere, slik at deres gjester trygt kan handle en gave de vet dere vil sette pris på! Enkelt for gjestene — enkelt for dere! Den kan enkelt fylles ut i en av våre butikk er, hvor dere kan få kyndig veiledning av oss. Meny og Mester Grønn Mandag — Fredag : 09:00 — 20:00 Lørdag: 09:00- 19:00 Møbel-Design og Intersport Mandag — Fredag : 10:00 — 19:00 Lørdag: 10:00- 16:00 Jernia Mandag — Fredag : 09:00 — 17:00 Lørdag: 09:00- 15:00 Storgatakiosken Mandag — Fredag : 08:00 — 20:00 Lørdag: 08:00- 18:00 Subway Mandag - Fredag: 09:00 - 21:00 Lørdag: 10:00 - 03:00 Søndag: 11:00 - 18:00. Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får blant annet to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk i serien Sentimento til en verdi av 689,- og 20% rabatt på alle gjenværende gaver på listen. Vår historie Med historie helt tilbake til 1739, har Christiania Glasmagasin tilegnet seg kunnskap og erfaring som de gledelig deler med sine kunder. Disse produktene finner du i nettbutikken såvel som i de fysiske butikkene.

Next

Christiania GlasMagasin

Kristiania glassmagasin

Christiania Glasmagasin er også eneste leverandør av varemerket Norgesglasset. Kjøkken Det er ikke bare innenfor glass og servise Christiania glasmagasin er store. Besøk din nærmeste butikk for å melde deg inn. Registrer din bryllupsliste hos oss Planlegger du bryllup? Besøker du en av deres butikker blir du alltid møtt av serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg langt for å imøtekomme dine ønsker, og du vil raskt legge merke til den iboende lidenskapen for kjøkken, glass og servise. Enkelt for gjestene — enkelt for dere! Da har du et genialt verktøy i Christiania Glasmagasins egen bryllupsliste — en enkel og utfyllende oversikt over brudeparets ønsker som oppdateres etter hvert som gjestene handler fra den. Christiania Glasmagasin er en moderne butikkjede, men med røtter langt tilbake i norsk historie. Vi fører et rikt sortiment fra de største merkevarene innen kjøkken, glass og servise, og er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen og Norgesglasset.

Next

Christiania GlasMagasin

Kristiania glassmagasin

Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner! Her får du til enhver tid gunstige medlemspriser, i tillegg til inspirasjon i form av oppskrifter, oppdekking og interiør. Bryllupslisten kan enkelt fylles ut i butikk, men foretrekker dere å sitte i fred og ro når dere fyller ut listen kan dere også enkelt opprette og endre listen på Bryllupslisten. Christiania Glasmagasin er en landsdekkende butikkjede som fører et rikt sortiment innen kjøkken, glass og servise. Det er vanlig at brudeparet også setter opp ønskeliste over hvilke typer servise de foreksempel ønsker seg slik at gjestene kan handle det brudeparet har satt på listen. Hos oss i Christiania Glasmagasin får dere de fineste gavene til den store dagen.

Next

Christiania Glasmagasin i Maxi Storsenter senteret

Kristiania glassmagasin

. Vår historie Med historie helt tilbake til 1739, har Christiania Glasmagasin tilegnet seg kunnskap og erfaring som de gledelig deler med sine kunder. Kjeden er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, og fører i tillegg en mengde store, internasjonale merkevarer. Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner! Bryllupslisten kan enkelt fylles ut i butikk, men foretrekker dere å sitte i fred og ro når dere fyller ut listen kan dere også enkelt opprette og endre listen på Bryllupslisten. Bryllupslisten kan enkelt fylles ut i butikk, men foretrekker dere å sitte i fred og ro når dere fyller ut listen kan dere også enkelt opprette og endre listen på Bryllupslisten.

Next

Christiania Glasmagasin Ski Storsenter

Kristiania glassmagasin

Dere vil også finne inspirasjon, tips og råd på bryllupslisten. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å få med deg aktuelle tilbud, samt inspirerende bilder og tips både til hverdag og fest. Registrer din bryllupsliste hos oss Planlegger du bryllup? Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting. Christiania Glasmagasin er også eneste leverandør av varemerket Norgesglasset. Vi kan kjøkken, glass og servise og det vil du merke når du kommer til oss. Vi er hoved distributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, samt eneste leverandør av varemerke Norgesglasset.

Next

Christiania Glasmagasin Ski Storsenter

Kristiania glassmagasin

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel! Bryllupslisten kan enkelt fylles ut i butikk, men foretrekker dere å sitte i fred og ro når dere fyller ut listen kan dere også enkelt opprette og endre listen på Bryllupslisten. Du vil også finne et enormt utvalg av produkter til kjøkkenet. Besøker du en av deres butikker blir du alltid møtt av serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg langt for å imøtekomme dine ønsker, og du vil raskt legge merke til den iboende lidenskapen for kjøkken, glass og servise. Bryllupslisten viser hva dere ønsker dere, slik at deres gjester trygt kan handle en gave de vet dere vil sette pris på! Vil dere sitte i fred og ro, kan listen opprettes og endres på bryllupslisten. Kjeden er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, og fører i tillegg en mengde store, internasjonale merkevarer. Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får blant annet to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk i serien Sentimento til en verdi av 689,- og 20% rabatt på alle gjenværende gaver på listen. Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner! Dere vil også finne inspirasjon, tips og råd på bryllupslisten.

Next

Christiania GlasMagasin

Kristiania glassmagasin

Kunnskap er viktig for oss og kommer du innom en av våre mange butikk er vil du alltid bli møtt av kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg langt for å imøtekomme ditt ønske. Christiania Glasmagasin er en landsdekkende butikkjede som fører et rikt sortiment innen kjøkken, glass og servise. Du finner her også artikler fra de største brudemessene i Norge og en egen planleggingsguide som kan gi deg tips til veien. Dersom dere trenger hjelp og veiledning til å skrive liste er dere hjertelig velkommen til å besøke en av våre butikker for kyndig hjelp og veiledning. Christiania Glasmagasin er også eneste leverandør av varemerket Norgesglasset. Besøk din nærmeste butikk for å melde deg inn.

Next