Kastelli kuori. Kuori 115/135 2019-11-17

Kastelli

kastelli kuori

Lato Pelkistetty ja suoralinjainen Kannustalon Lato on modernia puuarkkitehtuuria parhaimmillaan: Talomallin esikuvana on ikiaikainen, suomalainen lato. Toimitustavan valintaan vaikuttavat myös tontti ja sen sijainnin asettamat haasteet. Selkeän muotonsa ansiosta Lato on erittäin kustannustehokas rakentaa. Kannustalolla on kolme eri : , ja. Portaikoissa jatkuu sama holvimainen tunnelma.

Next

Kuori tehasepaketi kirjeldus

kastelli kuori

Kuori-mallisto on asiakkaiden mielestä ollut hyvin tyylikäs esimerkiksi katettujen sisääntulokäytäviensä ansiosta. Ulla ja Sameli kokivat, että puutalo sopi paremmin metsän reunalla sijaitsevalle, laajalle peltoaukealle avautuvalle tontille. Läpi talon ulottuva eteinen mahdollistaa pääsisäänkäynnin joko sisäpihalta tai ulkokehältä. Kastelli ostetuin jo 25 vuotta Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta, ja on lisäksi ollut Suomen ostetuin talomerkki jo 25 vuoden ajan. Onnistuin suunnittelemaan talon, joka on yhtäaikaa arvokkaan juhlava ja intiimin lämminhenkinen, Timlin kertoo hymyillen.

Next

Kastelli

kastelli kuori

Se on moderni tupa, jossa jokainen voi puuhata omia asioitaan yhdess√§ ja erikseen. Voittajaksi ylsi Honka Pyry 150 1A, joka sai 20 % annetuista √§√§nist√§. Eteinen toimii my√∂s v√§litt√§v√§n√§ tilana oleskelu-, makuu- ja pesutilojen v√§liss√§. Pakett ei h√Ķlma transporti ega montaazi. Talomallia on helppo perheen toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Tavoitteenani oli luoda yht√§aikaa arvokkaan juhlava ja intiimin l√§mminhenkinen rakennus, kaunis, ekologinen ja huolella toimivaksi suunniteltu koti, joka tarjoaa luksusta asumiseen. Tutustu Kuori-mallistoon Kuori-malleja on nyt kolme; , ja makuuhuoneen kodit.

Next

Kastellin juhlavuoden Kuori

kastelli kuori

Rakennuksen suojaama sis√§piha antaa yksityisyytt√§ my√∂s sellaisille tonteille, joissa olisi muuten vain v√§h√§n n√§k√∂suojaa. Sen ansiosta talon p√§√§sis√§√§nk√§ynnin voi sijoittaa yht√§ hyvin sis√§pihalle tai talon ulkokeh√§lle, joten talo sopeutuu vaivattomasti useimmille tonteille. Kastellin 30-vuotista matkaa juhlistava on yht√§ aikaa kaunis ja k√§yt√§nn√∂llinen, moderni ja ajaton ‚ÄĒ aivan kuten suomalaiset toivovat. √úldist Pakett sisaldab ehitusmaterjale vastavalt materjalide nimekirjale. Jos vertailee Kastelli-talojen hintoja, niin Kuori ei ole tyypillinen ensiasunto tai edullisin talopakettivaihto, mutta varmasti kohderyhm√§lleen tarkoin suunniteltu, kest√§v√§ unelmien koti, jossa viihtyy varmasti koko el√§m√§ns√§ ajan. Ekologinen koti suomalaiseen makuun Kuori-malliston skandinaavisuus, kuten runsas puun k√§ytt√∂, sopii suomalaiseen makuun. Tehasepaketi hinnale lisandub transport ja montaaz vastavalt krundi asukohale.

Next

Kastelli

kastelli kuori

Eteistila jakaa talon kahteen osaan, jonka toisella puolella sijaitsevat oleskelutilat sekä keittiö ja toisella puolella makuuhuoneet sekä pesutilat. Virtuaalikierroksista löydät myös Lato-messutalomme Jyväskylän asuntomessuilta ja Habitare-messuilla vuonna 2009 esitellyn Ladon ensimmäisen prototyypin. Ajattomuus tulee harkituista muodoista ja aidoista materiaaleista. Pienemmässä kaksikerroksisessa Kuori-talossa on moderni käyttöullakko ja suuremmassa puolestaan ylellinen walk-in-vaatehuone, jonka läpi pääsee kylpyhuoneeseen, kertoo malliston suunnitellut arkkitehti Eevamaria Timlin. Neliöitä on käytetty järkevästi, mutta vaikutelma on ylellinen. Yksityiskohdissa on kiinnitetty erityistä huomioita ekologisiin arvoihin. Tutustu markkinoiden laajimpaan valikoimaan ja oman kotisi suunnitteluun! Kun kaikelle tekemiselle ja jokaiselle tavaralle on oma paikkansa, elämä sujuu ja koti pysyy kauniisti järjestyksessä.

Next

Kastelli 30 vuotta

kastelli kuori

Puun k√§ytt√∂ on yksi parhaista keinoista v√§hent√§√§ rakentamisen kasvihuonep√§√§st√∂j√§. Makuuhuoneet ja pesutilat sijaitsevat ulkokeh√§ll√§, jolloin kodin syd√§men muodostavat keitti√∂, ruokailu ja oleskelutilat. Onhan puukuitu monin verroin umpipuuta tehokkaampi l√§mm√∂neriste ja l√§mmitysenergian s√§√§st√∂ on ekologisuutta parhaimmillaan. Kui neist k√Ķrvale kaldutakse, ei vastuta Kastelli-talot Oy konstruktsioonide sobivuse eest. Talon ekologisuutta lis√§√§ my√∂s turhien neli√∂iden karsiminen, talon rakenteiden energiatehokkuus ja mahdollisuus valita l√§mmitysj√§rjestelm√§ksi esimerkiksi maal√§mp√∂. Kuori-mallien L-muoto tuo yksityisyytt√§ terassi- ja pihael√§m√§√§n my√∂s pienille tonteille.

Next

Kastelli

kastelli kuori

Hyvin suunnitellut, esteettömät ja avarat tilat toimivat kaikenikäisillä asukkailla. Huolellisesti suunniteltu ja toiminnallinen pohjaratkaisu on arjen luksusta. Siirtyminen kadulta sisälle asteittaista julkisesta yksityisempään, jolloin rakennus muodostuu suojaksi ulkomaailmaa vastaan. Pyryn L-muotoinen pohjaratkaisu on avara ja käytännöllinen. Esimerkiksi eteisestä avautuu näköala läpi koko talon, ja yksi makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan, Karjalainen lisää.

Next

Unelmien koti 2019

kastelli kuori

Kuori-mallistossa pohjan toiminnallisuus on viety jälleen uudelle tasolle. Artikkeli on Kastellin tuottamaa kaupallista sisältöä. Lato-talo puhuttelee ihmisiä ympäri maailmaa, asuinmaasta ja kulttuurista riippumatta. Ulkokehälle sijoitin makuuhuoneet ja pesutilat, jolloin kodin sydämeen tulevat keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat takkoineen. Ja malliston pelkistetty muotokieli ja ympäristöystävälliset kokonaisratkaisut huokuvat Kastellin ympäristötietoisuudesta ja kiinnostuksesta suomalaisiin perinteisiin ratkaisuihin. Portaikoissa jatkuu sama holvimainen tunnelma. Vastaajia miellytti erityisesti malliston suomalainen, ajaton ja silti moderni ulkonäkö.

Next