Hyvinkää ringette. Joukkueet 2019-11-18

Hyvinkää Ringette ry

hyvinkää ringette

Käy lukemassa seuran nettisivuilta joukkueen kiitokset päävalmentajalle pitkästä työstä joukkueen eteen. Olen toiminut ringettevalmentajana 10 vuotta ja valmentanut kaikissa juniorijoukkueissa, joten siirtyminen naisten joukkueeseen on kai luonnollinen jatkumo, joka tarjoaa taas uuden haasteen. Olemme myös harjoitelleet B-junioreiden ja naisten joukkueen yhteisharjoituksia kahden viime kauden ajan kerran viikossa, joten joukkueen pelaajat ovat tulleet tutuiksi. Yhteistyökumppanillamme My Day Spa Kauneuskeskuksella on meneillään ihana hyväntekeväisyys kampanja jonka avulla he haluavat luoda elämyksiä, hemmotella ja auttaa kovia kokeneita ihmisiä. Perintönä hän jättää joukkueen, jolla on kova työmoraali ja peräksiantamaton asenne. Nämä miehet ovat aina eläneet joukkueelle ja ringetelle suurella ringettesydämellä.

Next

Joukkueet

hyvinkää ringette

Tässä jälleen ringetteviikon uutisia koskien kautta 2019-2020. Australiaan Se on perjantai ja pelaajaesittelyn aika! Menneinä kausina edustusjoukkue on tarjonnut pelaajilleen hyvän alustan kehittyä pelaajina sekä joukkueena ja tätä työtä olen tullut jatkamaan. Tarinan voi lähettää myös nettisivuilla mydayspa. Viikonloppuna Hyvinkää Ringette Edustusjoukkueen pelaajia on nähty antamassa näyttöjä tuleviin Kanadan Burnabyssa järjestettäviin naisten ja nuorten mm-kisoihin. Nykyistä päävalmentajaa haluaisin kiittää menneistä vuosista ja yhteistyöstä sekä toivottaa onnea tuleviin haasteisiin. Siis iso kiitos kaikille, toivottavasti yhteistyö jatkuu myös ensikaudella! Takana saattaa olla pitkä työ- tai koulupäivä sekä auto- tai junamatka jopa Jyväskylästä asti Hyvinkäälle. Mukana edustusjoukkueesta naisten maajoukkuueessa olivat myös valmentaja Kim Forsblom ja huoltaja Pekka Takala.

Next

Hyvinkää Ringette ry

hyvinkää ringette

Lähetä oma, ystäväsi tai läheisesi tarina My Day Span instagramin tai facebookin yksityisviestillä. Mutta mikä sitten tekee arjestamme laadukasta? Teidän tukenne antaa meille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen eli urheiluun ja siinä kehittymiseen. Tuntemattoman sotilaan sitaattien mestari ja huumorimies Peksi on ollut aina valmis auttamaan sekä heittäytynyt täysillä mukaan joukkueen toimintaan myös jäähallin ulkopuolella. Joukkuettamme ja sitä kautta hyvinkääläistä naisurheilua oli tänäkin vuonna oli tukemassa iso joukko erilaisia yhteistyökumppaneita. U21 joukkueissa Teija Lehtinen, Riina Sallinen, Veera Hakonen ja Mikaela Saukkonen.

Next

Hyvinkää Ringette ry

hyvinkää ringette

Naisten sinivalkoisissa otteluissa nähtiin Pauliina Auvinen ja Elina Tahvanainen. Osa heistä on ollut mukana jo pidemmän aikaa ja osa tuli tukemaan joukkueen toimintaa tällä kaudella. Se on elämää urheilijan tavoin suurella sydämellä. Lisätietoja kampanjasta löydät My Day Span sosiaalisestamediasta. Janne Lehtinen Kuva: Piia Ahokas Terveiset Tikkurilan Valttiareenalta! Aina hyväntuulinen Karim on ollut joukkueen isähahmo, joka on aina pitänyt henkeen ja vereen joukkueen, etenkin pelaajien puolia. Grillaustaidoistaan tunnettu mies on huolehtinut, että niin harjoitukset, pelitapahtumat kuin bussimatkatkin sujuvat kuin tanssi. .

Next

Joukkueet

hyvinkää ringette

Erityisen ikävä joukkueella tulee hänen legendaarisia perjantaisaarnojaan. Sydämellinen kiitos Peksi ja Karim, että olette tehneet matkastamme kulkemisen arvoisen. Tuloksia viikonlopun peleistä voi käydä katsomassa tulospalvelusta:. Heidän ansiostaan pelaajat ovat voineet keskittyä pelaamiseen, muun muassa varusteet ovat aina olleet moitteetomassa kunnossa. Alla vielä kaikki mukana olleet yritykset ja ihmiset: Tier 1 K-market Ukko-pekka Mydayspa kauneuskeskus Hyvinkään sairaanhoitopalvelut Pneumacon Subway kauppalankatu Katukeittiö Stopcar K-supermarket Jokela Airrex Nelsson 4 ja kaverit Teboil Sveitsinhovi Fillaricenter Mona lisa Uudenmaan seuramatkat Hyvinkään Konetalo Mainostoimisto Elido Foto-Juhani ky August Company K-market paavola Koneurakointi Matti Tuokko oy Fit24 Hyvinkää Youmove Hyvinkää Rentto Hyvinkää kaupunki Hyria Koulutus oy Vaiveronkadun kioski Ventoniemi Rocktape Willan kehrä apteekki Viime lauantaina vietettiin tunteellisia hetkiä runkosarjan viimeisen ottelun jälkeen, kun päävalmentajamme Kim Forsblom päätti valmentajauransa Hyvinkäällä. .

Next

Hyvinkää Ringette Edustusjoukkue, Vaiveronkatu 70, Hyvinkää (2020)

hyvinkää ringette

. . . . .

Next

Joukkueet

hyvinkää ringette

. . . . .

Next

Hyvinkää Ringette Edustusjoukkue, Vaiveronkatu 70, Hyvinkää (2020)

hyvinkää ringette

. . . . .

Next

Joukkueet

hyvinkää ringette

. . . . . . .

Next