Hs sarjakuvat. Helsingin Sanomat 2019-11-19

Päivän sarjakuvat

hs sarjakuvat

Myös muut top3 nousseet jaksot ovat vanhempaa tuotantoa, sillä kaksi muuta parhaaksi valittua on julkaistu kumpikin vuonna 2009. Homelius heittää hyväntahtoisia letkautuksia, joista kaupungin toimittajat kääntävät raflaavia otsikoita seuraavan päivän lehtiin. Lukijat kuluttavat sisältöä monipuolisesti, säännöllisesti ja syvällisesti. Tarjolla on aiheita laidasta laitaan parisuhdejutuista kuntoiluun, matkailuun, ja sisustamiseen. Tässä tarkoitetaan ammattia, josta on saanut palkkaa. Fingerporeissa seikkaillaan sarjakuvan nimisessä pikkukaupungissa, jossa päähenkilö Heimo Vesalle ja kumppaneille sattuu ja tapahtuu. Parhaan ystäväsi nykyinen tai viimeisin ammatti? Mukana on värillisten Fingerporien lisäksi Kiroileva siili-sarjakuvia sekä Jari ja Naapurit -sarjakuvia.

Next

Päivän sarjakuvat

hs sarjakuvat

Kuten näistä esimerkeistä huomaatte, Fingerporeja löytyy aivan laidasta laitaan ja ehkä se onkin Fingerporin jatkuvan suosion salaisuus. Mainostajalle Helsingin Sanomat tarjoaa luotettavan mediaympäristön, jolla tavoittaa monikanavaisesti yli miljoona ostovoimaista kuluttajaa päivässä. Kommentoi alla tai ota yhteyttä sketsi. Kaupunginjohtaja Homelius Fingerpori-sarjakuvassa: Välillä fingerporin huumori liikkuu vyön alapuolella ja kaksimieliset sarjakuva-stripit keräävät kommentteja puolesta ja vastaan. Valikoimasta löytyy myös hauskoja vinkkejä ja faktoja jokaiseen arkipäivään.

Next

Päivän sarjakuvat

hs sarjakuvat

Pertti Jarlan käsikirjoittamat lyhyet ja hauskat sarjakuvat kuuluvat monen suomalaisen arkipäivään. Voit valita niin monta kuin haluat Matkailu Pyöräily Pop-musiikki Jalkapallo Jääkiekko Klassinen musiikki Salibandy Veneily tai purjehdus Kuvataide Hiihto Uinti Tietokoneet Metsästys Jooga Käsityöt Golf Puutarha Luonto Kävelylenkkeily Sisustus Juokseminen Teatteri Ruoanlaitto Kuntosali Sauvakävely Formula 1 Laskettelu Elokuvat Sarjakuvat Musiikin soittaminen Lukeminen korkeakirjallisuus Lukeminen tietokirjallisuus Lukeminen dekkarit Tanssi Aerobic, zumba, spinning tai vastaava ryhmäliikunta Nikkarointi ja rakentelu Mitä seuraavista medioista seuraat säännöllisesti? Parhaan ystäväsi nykyinen tai viimeisin ammatti? Luotettujen ja arvostettujen brändien pariin palataan aina uudestaan. Ainutlaatuisen laajaan mediavalikoimaamme kuuluvat valtakunnan rakkaimmat ja tärkeimmät ykkösbrändit, joiden sisältöjen kanssa viihdytään, ja joista puhutaan ja inspiroidutaan. Hauskimmat fingerporit Sanomalehti Kaleva esittää hauskoja sarjakuvia nettiversiossaan. Fingerpori sarjakuvia on julkaistu vuodesta 2007, eikä niiden suosiolle näy loppua. Mikä on puolisosi nykyinen tai viimeisin ammatti? Rivi-ilmoitukset Ilmestymispäivä Varaukset ja aineistot Maanantai pe klo 12 Tiistai ma klo 10 Keskiviikko ti klo 10 Torstai ke klo 10 Perjantai to klo 10 Lauantai pe klo 10 Sunnuntai pe klo 12 Ilmestyminen Helsingin Sanomat ilmestyy vuonna 2019 ja 2020 kaikkina muina päivinä paitsi seuraavina: Keskiviikko 25. Mikä on puolisosi nykyinen tai viimeisin ammatti? Parhaimmillaan Fingerporit pureutuu nerokkaasti myös päivän kuumiin puheenaiheisiin.

Next

HS:n luokkakone

hs sarjakuvat

. Lehdellä on ainutlaatuinen ja läheinen lukijasuhde. Painetun lehden lukijat viettävät päivittäin Helsingin Sanomien parissa noin tunnin ja digitaalisen sisällön parissa puoli tuntia. Sanoman turvallinen kotimainen mediaympäristö heijastuu tutkitusti positiivisella tavalla myös mainostettavaan brändiin. Voit valita niin monta kuin haluat Matkailu Pyöräily Pop-musiikki Jalkapallo Jääkiekko Klassinen musiikki Salibandy Veneily tai purjehdus Kuvataide Hiihto Uinti Tietokoneet Metsästys Jooga Käsityöt Golf Puutarha Luonto Kävelylenkkeily Sisustus Juokseminen Teatteri Ruoanlaitto Kuntosali Sauvakävely Formula 1 Laskettelu Elokuvat Sarjakuvat Musiikin soittaminen Lukeminen korkeakirjallisuus Lukeminen tietokirjallisuus Lukeminen dekkarit Tanssi Aerobic, zumba, spinning tai vastaava ryhmäliikunta Nikkarointi ja rakentelu Mitä seuraavista medioista seuraat säännöllisesti? Yläluokka tai eliitti Ylempi keskiluokka Alempi keskiluokka Työväenluokka Muu Ei mikään luokka Mikä on korkein suorittamasi koulutus? Tässä tarkoitetaan ammattia, josta on saanut palkkaa. Ilmoituskoot Sanoma — kaikki kaupalliset kohtaamiset yhdestä talosta Lähes kaikki suomalaiset 95 % viettävät aikaa Sanoman medioiden parissa joka viikko.

Next

Fingerpori

hs sarjakuvat

Joskus tarinan idea tai vitsi jää aukeamatta lukijalle ja netin palstoilla näkyykin aika ajoin kysymyksiä päivän Fingerporia koskien. Mikä on isäsi nykyinen tai viimeisin ammatti? Käsikirjoittaja Pertti Jarla kertoo kotisivuillaan saavansa paljon inspiraatiota lukijoiden vinkeistä ja ajatuksista. Parhaan Fingerporin äänestyksessä jopa 11 jaksoa keräsi yli 1000 ääntä. Yläluokka tai eliitti Ylempi keskiluokka Alempi keskiluokka Työväenluokka Muu Ei mikään luokka Mikä on korkein suorittamasi koulutus? Tämä formaatti mahdollistaa hauskat sananmuunnokset, tuoreiden asioiden ruotimisen ja vierailevat julkkisten parodiahahmot. Mikä on nykyinen tai viimeisin ammattisi? Mikä on sinun mielestäsi paras fingerpori-jakso? Päähenkilön lisäksi Fingerpori-jaksoissa vierailee muita hahmoja, kuten paljon keskustelua herättänyt Jeesus-hahmo, Paavi, Mustanaamio ja itse Kimi Räikkönen. Toisissa Fingerpori-sarjakuvissa leikitään sananmuunnoksilla tai vaikeasti aukeavilla sanonnoilla. Seuraavassa pari otosta hauskoista Homelius-jaksoista Fingerporissa.

Next

Helsingin Sanomat

hs sarjakuvat

Kanssamme rakennat vaikuttavia ja toimivia kampanjoita, ja tiedät, millaisessa ympäristössä viestisi esiintyy. Videoiden lisäksi löydät hauskimmat viihdejutut maailmalta. Keräsimme myös muita toimituksen mielestä parhaita fingerpori-sarjakuvia vuosien varrelta. Mikä on isäsi nykyinen tai viimeisin ammatti? Seuraavat Fingerporit on julkaistu niin ikään Helsingin sanomissa ja löydettävissä edelleen lehden nettisivuilta: Toimituksen mielestä paras Fingerpori: Toinen hauska sarjakuva-strippi: Yksi Fingerporeissa seikkaileva hahmo on kaupunginjohtaja Homelius, joka joutuu usein ongelmiin lehdistön kanssa. Käyttäjät voivat äänestää mielestään hauskinta Fingerpori-sarjakuvaa tykkäämällä tai kommentoimalla.

Next

Fingerpori

hs sarjakuvat

Tavoitat niin suuret yleisöt kuin kaikki merkitykselliset kohderyhmäsi elämän eri hetkissä. Helsingin Sanomat on laatujournalismin edelläkävijä. . . . .

Next

HS:n luokkakone

hs sarjakuvat

. . . . .

Next

Päivän sarjakuvat

hs sarjakuvat

. . . . .

Next