Hiihtoloma 2020. Talviloma 2019-11-19

Koulujen työ

hiihtoloma 2020

Rinneseikkailujen ohjelmasta löytyy jokaisena hiihtolomapäivänä vapaalaskuohjelmaa ja muuta mukavaa tekemistä koko perheelle. Lisäksi saat kaikki hissilippumme 5% edullisemmin, kun ostat lipun edellisenä päivänä klo 24 mennessä. Sieltä löytyy mukavasti tekemistä ja näkemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Joissain kouluissa rehtori on valtuuttanut opettajan myöntämään enintään viiden päivän loman koulusta. Siinä onkin oivallinen ajankohta viedä koko perhe hakemaan piristystä etelän aurinkoon.

Next

Hiihtoloma 2020 lämpimässä

hiihtoloma 2020

Aiheeseen ja välineisiin pääsee kurkistamaan hiihtokoulun opastamana. Pyhän hiihtokoulu tarjoaa päivittäin tunteja kaiken tasoisille laskijoille, ja perheen pienimpien laskettelu- tai lumilautailuharrastus kannattaa aloittaa esimerkiksi Werneri-kurssilla. Hiihtolomalla valloitetaan Perheseikkailu Pyhän uudistettu tarjoaa vauhdin hurmaa, jännittäviä laskulinjoja, löytöretkeilijän metsäreittejä ja koko perheelle sopivia mukavia mäkiä. Talviloma Tukholmassa tarjoaa kulttuuria, hyviä ravintolakokemuksia ja paljon hauskaa lapsille. Lukuvuoden 2019 - 2020 työpäivät, lomat ja jaksot Syyslukukausi 8. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron. Tunturin huipulle voi lähteä myös jalan joko pelaamaan tai kannustamaan suosikkijoukkuettaan ja ihastelemaan upeita maisemia.

Next

Peruskoulujen työ

hiihtoloma 2020

Ohjelma on maksuton ja sopii kaikenikäisille laskijoille. Seuraa hiihtokoulun opettajaa ja tee perässä. Laskupäivän aikana käydään läpi vapaalaskuun liittyvää turvallisuutta laskemisen osalta ja sitä, miten rinteissä ja niiden ulkopuolella kannattaa laskea. Myös Jeti pyörähtää päivän aikana Lumimaassa ilahduttamassa vieraita. Hissiliput edullisemmin ennakkoon Kahden vanhemman ostaessa 4—14 päivän hissiliput, saat samoille päiville ostetuista lasten 6—11 v ja nuorten 12—17 v lipuista -30 % lisäalennuksen. Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla: seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin laskijalle. Laajis on aito kaupunkikeskus - vain 4km päässä Jyväskylän keskustasta.

Next

Lappeenranta

hiihtoloma 2020

Hiihtokoulun opettajan ohjaamana pääsee moikkaamaan tunturin työntekijöitä ja kurkistamaan mielenkiintoisiin paikkoihin, kun seurue vierailee huoltohallilla katsomassa rinnekonetta ja tutustuu hissiohjaamoon. Lähde mukaan retkelle tervehtimään ja syöttämään poroja, jotka asustavat Pohjoisrinteiden puolella, Huttuseikkailureitin varrella. Retki Huttuseikkailureitin poroaitaukselle klo 15 Tiedätkö, mitä porot syövät tai kuinka vanhaksi ne elävät? Lomaviikkojen rinneaikataulut Ma-la 10 - 20 Su 10 - 18. Ilmoittautuminen avataan pian tällä sivulla. Voit valita perheesi talvilomiin sopivan matkan pituuden ja rentoutua talven keskellä.

Next

Hiihtoloma 2020

hiihtoloma 2020

Turvallisen laskemisen lisäksi juniorit saavat vinkkejä laskutekniikkaan. Tallinnan jatkuvasti kasvava suosio perhelomakohteena aiheuttaa sen, että isoimmat perhehuoneet varataan hiihtoloman alla loppuun ensin. Tarkemmat ohjeet löytyvät kunkin koulun kotisivulta. Alta löydät joitain menovinkkejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän muodostuneet jo vuosittaisiksi perinteiksi. Merkittyjen rinteiden vierestä löytyy usein ne hauskimmat laskupaikat ja pehmeimmät puuterilumet. Torstai Vapaalaskua hiihtokeskuksen hissioffareilla klo 13.

Next

Koulujen työ

hiihtoloma 2020

Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Ohjelma on maksuton ja sopii kaikenikäisille laskijoille. Kerää perheenjäsenistä tai kavereista kolmen hengen joukkue ja suuntaa tunturin huipulle. Hiihtoloman tapahtumat Hhihtolomalla tapahtuu taas ympäri Suomen. Snowparkeissa hurjia hyppyreitä ja luistavia reilejä. Loman anominen Oppilaat voivat anoa lomaa koulusta luokanopettajalta, luokanohjaajalta tai rehtorilta. Ohjelma on maksuton ja tarkoitettu koko perheelle.

Next

Talviloma

hiihtoloma 2020

Talviloma ja hiihtoloma — lähde hiihtolomamatkalle koko perheen voimin! Ryhmä pohtii yhdessä Antin kanssa, millaisia muotoja maastosta löytyy ja miten omaa vauhtia tulee säädellä erilaisissa laskuympäristöissä, miten ennakoida asioita laskiessa ja mukautua yllättäviinkin olosuhteisiin. Talvi tarjoaa mainion tilaisuuden lomaunelmien toteuttamiseen! Lauantai Seuraa johtajaa klo 13 Laskeminen on aina hauskempaa kivassa porukassa! Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla: seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luoston kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin laskijalle. Laajiksen Hiihtokoulu järjestää sessareita lomaviikkojen aikana. Tallinna on lyhyen matkan päässä ja tarjoaa mukavan irtioton arjesta. Pulkkamäessä viihtyvät niin perheen pienimmät kuin isommatkin laskijat.

Next

Koulujen työ

hiihtoloma 2020

Ohjelma on maksuton ja tarkoitettu vähintään kouluikäisille. Vapaalasku tutuksi klo 15 Pyhän lähioffareilta ja takamaastoista löytyy paljon laskettava niin aloittelijoille kuin kokeneillekin vapaalaskijoille. Sessareilla voit saada vinkkejä peruslaskemiseen ja ohjeita miten voisit kehittyä laskijana. Reittilennoilla pääset kätevästi muun muassa , , tai. Mutta mitä se vapaalasku oikein on ja miten rinteiden ulkopuolella laskemiseen tulee valmistautua? Laskettelun ja hiihdon lisäksi ohjelmassa on paljon muutakin; leikkimielisiä kilpailuita, hiihtokoulun sessareita, hauskanpitoa ja muuta mukavaa tekemistä.

Next

Hiihtoloma Pyhällä

hiihtoloma 2020

Valkeita hiekkarantoja, koralliriuttoja ja pala papaijaa. Hiihtolomia vietetään 2019 viikoilla 8, 9 ja 10 jolloin monet suuntaavat laskettelukeskuksiin. Kauttamme varaat kätevästi hiihtolomaristeilyt Tallinnaan ja Tukholmaan. Ohjelmassa ei ole tarkoitus lähteä laskemaan, vaan tutustua aiheeseen tutkien ja jutellen. Laajiksen hiihtolomat ovat täynnä elämää koko perheelle. Lauantait ovat lukuvuoden aikana vapaapäiviä lukuun ottamatta syys- ja kevätlukukauden päättymispäiviä.

Next