Helsingin kaupunki hammashoito. Helsingin kaupunki 2019-11-19

Helsingin hammashoito pahoissa ongelmissa takkuilevan järjestelmän takia, jopa potilasturvallisuus voinut vaarantua

helsingin kaupunki hammashoito

Palveluun sisältyy useiden hammaslääkäri-hammashoitaja- työparien ja suuhygienistien työpanos arki-iltaisin ja mahdollisesti lauantaisin, ja se tuotetaan Helsingin kaupungin tiloissa Kalasataman uudella terveysasemalla. Maksamasi omavastuuosuus voi olla pienempi, yhtä suuri tai suurempi kuin, mitä maksaisit vastaavasta hoidosta kaupungin omassa hammashoitolassa. Jos on tarpeen, terveysaseman lääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen psykiatrian poliklinikalle. Sen ajankohdasta ei ole toistaiseksi tietoa. Mielenterveys Jos tarvitset psyykkistä apua, ota yhteys omaan terveysasemaasi.

Next

Hammashoidon korvaukset

helsingin kaupunki hammashoito

Aikaa varatessa tulee mainita, että asiakas on kehitysvammainen, jolloin tarvittaessa varataan tavallista pidempi vastaanottoaika. Verkkosivulla voit vertailla myös hintoja. Hammaslääkärin tekemästä suun ja hampaiden tutkimuksesta voit saada korvausta joka toinen kalenterivuosi. Voit suorittaa vertailua myös kirjautumatta, jolloin näppäilet järjestelmään palvelusetelisi hoitotoimenpiteet ja niistä koskevat palveluselin arvot. Nämä kustannukset saattavat muodostaa huomattavan osan kokonaiskustannuksista. Se tarkoittaa, että ajanvaraus on ruuhkautunut. Sanallisessa palautteessa tulee ilmi, että on unettomuutta ja koko henkilökunta on tällä hetkellä todella stressaantunutta.

Next

Asiakasmaksut

helsingin kaupunki hammashoito

Yksityiselle hammaslääkärille voit mennä, vaikka sinulla ei olisi oikeutta julkisen terveydenhuollon palveluihin. Helsingin kaupunki: Tietoa hammashoidosta Helsingin kaupunki: Tietoa hammashoidon päivystyksestä Helsingin kaupunki: Video suun terveydenhuollosta Yksityinen hammashoito Helsingissä on myös paljon yksityisiä hammaslääkäreitä. Palvelusetelihammaslääkärin tulee pyytää merkittäviin muutoksiin lupa terveyskeskuksesta. Mikäli tutkimuksessa ilmenee enemmän hoidon tarvetta kuin edellä on mainittu, asiakas voi jatkaa hoitoa yksityispotilaana, jolloin hän saa jatkohoidon osalta normaalin Kela-korvauksen. Arvion perusteella voit saada ajan lääkärille, terveydenhoitajalle tai sairaanhoitajalle. Helsingin kaupungin käytössä olevat palvelusetelityypit Hoidontarpeen arvion tai terveyskeskuksessa suoritetun tutkimuksen perusteella asiakkaalle voidaan tarjota palveluseteliä suun ja hampaiston perushoidon toteuttamista varten. Sopimus on kestoltaan kolmevuotinen ja sitä on mahdollista jatkaa vuoden optiolla.

Next

Hammashoito

helsingin kaupunki hammashoito

Saat korvausta myös suuhygienistin antaman tutkimuksen ja hoidon kustannuksista, jos ne perustuvat yksityisen hammaslääkärin määräykseen. Helsingissä paperittomilla maahanmuuttajilla on oikeus saada kiireellistä ja välttämätöntä hoitoa julkisista terveyspalveluista. Voit kysyä palvelusta myös ohjeita sairauksien hoitoon. Erikoistilanteissa, jos tarvitaan esimerkiksi juurihoito, palvelusetelihammaslääkärin tulee olla yhteydessä terveyskeskukseen. Jos sinulla on oireita, voit mennä Helsingin sukupuolitautien poliklinikalle ma—pe klo 8—11. Suorakorvaus Suorakorvausmenettelyä käyttävät terveydenhuollon palvelujen tuottajat, jotka ovat sopineet Kelan kanssa suorakorvausmenettelystä. Päivystyksessä hoidetaan vain ne lapset, jotka tarvitsevat kiireellistä apua.

Next

Hammashoito

helsingin kaupunki hammashoito

Jos lapsi sairastuu äkillisesti, ota yhteyttä omaan terveysasemaasi. Haartmanin sairaala Haartmaninkatu 4 Rakennus 12 Puh. Järjestelmäntoimittajakin on myöntänyt, että siellä on selkeitä ohjelmavirheitä, Turunen sanoo. Julkisia terveyspalveluja tarjoavat terveysasemat, hammashoitolat, neuvolat ja sairaalat. Lifecare-potilastietojärjestelmästä on kirjoitettu julkisuudessa ennenkin.

Next

Helsingin kaupungin kiireetön hammashoito Attendolle

helsingin kaupunki hammashoito

Ota yhteyttä oman alueesi neuvolaan heti kun huomaat että odotat lasta. Maksamastasi omavastuuosuudesta ei voi saada Kela-korvausta. Attendolla on pitkä kokemus suun terveydenhuollon palveluiden tuottamisesta kunta-asiakkaille ympäri Suomen. Tietokonetomografia- ja magneettitutkimusten korvaaminen edellyttää, että tutkimuksen on määrännyt potilasta hoitava erikoishammaslääkäri. .

Next

Suun terveydenhuollon palveluseteli

helsingin kaupunki hammashoito

Näistä toimenpiteistä asiakas maksaa omavastuuosuudet erikseen. Ajanvarauksen numero on 09 3105 1400. Ota itse yhteys valitsemaasi palvelusetelihammaslääkäriin, varaa vastaanottoaika ja anna ajanvarauksen yhteydessä tiedoksi oman palvelusetelisi numero. Jos sinulla ei ole oikeutta käyttää julkisen terveydenhuollon palveluja, voit hakea apua yksityiseltä lääkäriasemalta. Terveysasemat ovat auki ma—pe klo 8. Soita terveysasemalle heti aamulla, kun se aukeaa.

Next

Hammashoito

helsingin kaupunki hammashoito

Suunnitelmien valmistelua varten kysyttiin asukkaiden mielipiteitä viime keväänä. Yksityisellä lääkäriasemalla sinun täytyy maksaa kaikki kustannukset itse. Tällaisessa tilanteessa hammaslääkäri ottaa kantaa tiheämpään tutkimuksen tarpeeseen ja antaa siitä tiedon Kelaan. Kriisivastaanotolta saat tukea ja apua vaikeissa tilanteissa. Global Clinicin palvelut ovat asiakkaille maksuttomia. Jos tarvitset tietoa terveyspalveluista, voit soittaa terveysneuvontaan: 09 310 10023.

Next

Asiakasmaksut

helsingin kaupunki hammashoito

Mikäli hammasta ei ole kuitenkaan mahdollista hoitaa loppuun samalla käynnillä lääkehoito , palveluseteli sisältää myös jatkokäynnillä tehtävän lopullisen paikkauksen. Kriisivastaanotto palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä muilla kielillä tulkin välityksellä. Sama hammaslääkäri tekee molemmat toimenpiteet. Mikäli et halua käyttää saamaasi palveluseteliä, sinun tulee olla yhteydessä kaupungin suun terveydenhuollon ajanvaraukseen 09 310 51400. Hammashoidon korvaukset Kela korvaa osan yksityisen hammaslääkärin antaman suun ja hampaiden hoidon kustannuksista sekä hammaslääkärin määräämien laboratorio- ja röntgentutkimusten kustannuksista.

Next