Gullfjellet opp. On2Wheels: Varderekken til Gullfjellet 2019-11-18

Fjell og fjas: Sensommertur til Toro (733m)

gullfjellet opp

Er dette et av Norges bratteste løp? Løypen går i Bergen sentrum, bort mot Solheimsviken og tilbake til sentrum. Sondre og jeg, nesten nede ved bilen etter jeg har fått igjen min naturlige ansiktsfarge. Check out and book an accommodation of your choice. Da vi nærmet oss toppen var himmelen forvandlet til et svart inferno, som til slutt åpnet seg over oss. Jeg har gått til fots til Gullfjellstoppen bare en gang tidligere, da fra Osevann via redningshytten.

Next

Gullfjellet Bemanning

gullfjellet opp

Start og mål på Festplassen. Irene Vestlandsjente som mer enn gjerne farter rundt på 2 hjul, ja det er meg. Vi poster mer informasjon når vi vet noe mer. Så langt, var alt fryd og gammen. Jeg kommer til å ta en ny tur når våren kommer.

Next

21 løp i Bergen 2020 og 2021. Neste: Flyplassløpet Bergen

gullfjellet opp

Fremdeles flere minusgrader, tenker på at vi i fjor på samme tid ruslet rundt her i shorts og t-skjorte og krokusen blomstret. The hike up the mountain is difficult in some patches, but cairns have been put up along the trail to not only help the enthusiasts with the route, but also serve as a guide during bad weather conditions. Gullfjellet Opp starter på 310 meter over havet. Møtte på to flotte hester på veien. På toppen var det godt å få av den svette trøyen og få på seg noe tørt. Velg mellom distanser 5 km og 10 km.

Next

Gullfjellet

gullfjellet opp

Det er mye rart å se langs veien. Bare tre uker etter forrige helg med flott solskinn i Bergen, var det igjen klart for en lørdag med strålende fint høstvær. Direkte påmelding her: Trimklasse Konkurranseklasse 10 Gullfjellet Opp Bergen 2020 Gullfjellet Opp arrangeres i slutten av juni 2020. Dyktige medarbeidere er alltid velkommen hos oss. Det kan også bli en del kø opp og ned Ulriken da det er her 4-fjellsturen starter med familier og turgåere. Likevel ble det tid til en times pause på toppen.

Next

21 løp i Bergen 2020 og 2021. Neste: Flyplassløpet Bergen

gullfjellet opp

Often the temperatures drop and it gets very windy, so on your trip here, make sure you carry all your essentials! Frode i konkurranseklassen, og siden Sondre ikke er gammel nok måtte han stille i turklassen. Jeg var ikke helt sikker på stien opp til Toro, så jeg fulgte stien fra redningshytten mot Gullfjellet et lite stykke. Hodelykt er helt nødvendig da det ellers er helt mørkt i området. Blå himmel med noen få skyer og 15 grader. Så jeg bestemte meg for å ta strakeste vei rett opp, det viste seg å være ganske tungvindt. .

Next

Fjell og fjas: Gullfjellstoppen (987m) fra Gullbotn

gullfjellet opp

Her kan du fint løpe store deler av løypen, men vær observant på at de aller fleste andre deltakere går denne turen. Explore the entire list of before you plan your trip. Fjellets topp er hele 987 meter over havet. . Jo før vi får ta del i planleggingen, jo bedre. På nedturen var jeg selvsagt innom Redningshytten. Her var det om å gjøre å ikke falle.

Next

Gullfjellet, Bergen

gullfjellet opp

Hjemmeside: Her er en video fra løpet i 2018: Salomon Speedcross 4 Den populære 7-fjellsturen i Bergen arrangeres 31. Ikke sånn hard fin snø å gå på neida, 20 cm med iskald slush. . Vi stormet opp på toppen og inn i et av to telt som var satt opp som garderobe for konkurranseklassen. Les gjerne Løp i Bergen 2020 Vi prøver å holde deg oppdatert så godt som mulig. Her er det lett fremkommelig både for liten og stor. .

Next

Gullfjellet, Bergen

gullfjellet opp

Staying true to this meaning, this majestic natural wonder is a sight to behold even from a distance. Det er både trimklasse uten tidtaking og en konkurranseklasse, disse går i to forskjellige løyper. Vi løp opp til Redningshytten på 30 minutter og satte friskt avgårde videre. Klarte ikke helt å få varmen i kroppen igjen, jeg burde nok tatt med en ekstra varm genser. Gullfjellet Bemanning Går du med planer om å bemanne opp ett av dine prosjekter og ønsker et uforpliktende tilbud? Styrkeprøven Rett Vest er et enkelt, non-profitt arrangement, organisert på dugnad av frivillige som selv deltar på turen.

Next

21 løp i Bergen 2020 og 2021. Neste: Flyplassløpet Bergen

gullfjellet opp

I dag var vi med på arrangementet Gullfjellet Opp. På mine turer bruker jeg fotoapparatet flittig og etter hvert skal jeg vise hvor jeg har vært. Du representerer riktig innstilling i forhold til våre og kundenes verdier. Her er det virkelig flott helt nydelig natur og flott å bruke beina. Siden jeg aldri har gått fra Gullbotn, heller ikke på ski, tenkte jeg det var på tide å ta turen.

Next