Google som startside. Gør Google til din startside 2019-11-18

Gør Google til din startside

google som startside

Når du sletter data, følger vi en sletningsproces for at sikre, at dine data fjernes sikkert og fuldstændigt fra vores servere, eller kun opbevares i anonymiseret format. Den må du montere selv. Google Sök är installerat men har inte angetts som standardsöktjänst. Dine indstillinger for privatlivsbeskyttelse Du har mulighed for at foretage valg i forhold til, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan de bruges Denne sektion beskriver vigtige kontrolelementer for administration af din privatlivsbeskyttelse i vores tjenester. Lovgivningen om databeskyttelse varierer fra land til land — nogle lande giver mere beskyttelse end andre.

Next

Bruk Google som startside

google som startside

Du kan også slette , der er gemt på din konto, eller efter en angivet tidsperiode. Jeg kan ikke fjerne Google som min startside Google ændrer ikke dine startsideindstillinger uden din tilladelse. Selv hvis du ikke er logget ind på en Google-konto, kan du vælge at levere oplysninger til os — f. Hurtigvalg er et oppsett der du velger inntil ni nettsider. For Mac-brukere vil nok Safari være et mye brukt alternativ.

Next

Privatlivspolitik

google som startside

Vi prøver at sikre, at vores tjenester beskytter oplysninger mod utilsigtet eller ondsindet sletning. I Opera må du trykke på Opera-logoen oppe til venstre for å få tilgang til å endre startside. Jeg kan selvfølgelig ændre sproget til dansk men det bliver det jo kun delvis. Og Google Play bruger oplysninger som f. Vi kan dele med offentligheden og vores partnere — f. Du indstiller din startside ved at klikke på Skift.

Next

Använd Google som startsida

google som startside

Klik på knappen Generelt i den øverste menu, hvor der vises et billede af en kontakt. Trinn 2: Gjør Google til startsiden din I Utseende-delen, klikk på knappen ved siden av Vis Hjem-knappen, og klikk deretter på den blå Endre-linken. Vi bruger forskellige teknologier til at indsamle og gemme oplysninger, herunder , , lokal lagring som f. Blandt de oplysninger, vi indsamler, er , browsertype og indstillinger, enhedstype og indstillinger, operativsystem, oplysninger om mobilnetværk, herunder navn på mobilselskab og telefonnummer samt appens versionsnummer. De aktivitetsoplysninger, vi indsamler, kan bl.

Next

Gør Google til din standardsøgemaskine

google som startside

Serverlogfiler Som de fleste andre websteder registrerer vores servere automatisk sideanmodningerne, når du besøger vores websteder. Googles privatlivspolitik Når du bruger vores tjenester, betror du os dine oplysninger. Dette hjælper os med at levere funktioner som f. Men husk, at vores tjenester — f. Du kan bruge dine annonceindstillinger til at styre, hvilke oplysninger vi anvender til at vise dig annoncer.

Next

Privatlivspolitik

google som startside

Weblager i browser Weblageret i browseren giver websites mulighed for at gemme data i en browser på en enhed. Du kan bruge dine enhedsindstillinger til at aktivere Googles placeringstjenester. Her kan du enten skrive inn nettadressen url til den nettsiden du vil skal starte opp når du åpner FireFox eller du kan navigere til riktig side først - og så trykke på knappen «Bruk åpen nettside» Du kan også velge en nettside som du tidligere har lagret som et bokmerke. Klik på Google søgning og angiv som standard. Vælg en browser ovenfor, og følg vejledningen i, hvordan du erstatter Google med det website, du vil bruge som din startside. Hvis du har Verktøy i den øverste menyen, klikk på ikonet og velg deretter Alternativer for Internett. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Next

Gør Google til din startside

google som startside

Du kan fjerne bing derinde, ved at markere den, og klikke på fjern. Vælg Åbn denne side, og skriv derefter www. Her kan du velge å ta bort en eller alle startsidene dine. Google bruger oplysninger til analyse og måling for at forstå, hvordan vores tjenester benyttes, samt til at opfylde forpligtelser over for vores partnere, f. Eller prøv at downloade for at få en hurtig, gratis browseoplevelse.

Next

Gør Google til din standardsøgemaskine

google som startside

Bredvid alternativet När Firefox startar öppnar du rullgardinsmenyn och väljer Visa startsidan. Les også: Det viktigste er uansett at det er lettere enn noen gang å endre startside. Vi behandler muligvis også dine oplysninger, hvis brugere søger efter dit navn, og vi viser søgeresultater for websites, der indeholder offentligt tilgængelige oplysninger om dig. Ud over disse værktøjer tilbyder vi også specifikke indstillinger for privatlivsbeskyttelse i vores produkter. Redigera inställningarna för att göra Google till startsida Hoppsan! Vi deler oplysninger om antallet og typen af anmodninger, vi modtager fra regeringer, i vores. Mange websites og apps samarbejder med Google for at forbedre deres indhold og tjenester. Oplysninger, som Google indsamler Vi vil gerne have, at du forstår, hvilke typer oplysninger vi indsamler, når du bruger vores tjenester.

Next