Fiskars paistinpannu. Keitto 2019-11-18

Brasserie valurautapannu

fiskars paistinpannu

Kestävää, modernia muotoilua: Hard Face. Pinnoittamattomat kattilat ovat kestäviä ja sopivat erityisen hyvin vesipohjaisten ruokien valmistamiseen. Hard Face sopii käytettäväksi kaikilla liesillä; Energy Base -teknologian ansiosta pohja lämpenee keraamisilla liesillä 50 % nopeammin ja 30 % energiatehokkaammin kuin tavallinen pannu. Pannu sopii kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle ja avotulelle. Siinä on kolmikerroksinen rakenne alumiiniytimellä sekä ruostevapaa teräskerros, joka takaa lämmönjaon kaikilla liesillä.

Next

Hard Face kovaan käyttöön

fiskars paistinpannu

Hard Face paistinpannu 26 cm Hard Face kovaan jokapäiväiseen käyttöön. Laajasta valikoimastamme löydät tuotteen jokaiseen tarpeeseen. Hard Face Optiheat on suunniteltu käytettäväksi induktioliedellä. Energybase -pohjan ansiosta säästää energiaa keraamisella hellalla ja lämpenee nopeasti pienemmälläkin teholla. Ei Ei Kyllä supplierCost tags Fiskars Norden-tuotesarjan korkealaatuinen paistinpannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Next

Teräs Fiskars Norden Steel

fiskars paistinpannu

Uniikki Thermium -mineraalipinnoite emaloidussa valurautapannussa antaa luonnollisen non-stick -efektin kuumissakin l√§mp√∂tiloissa. Pannussa on irrotettava suomalaisesta koivusta tehty irrotetta. Blinipannu sopii kaikentyyppisille l√§mm√∂nl√§hteille sis. Hard Face ‚ÄĒ nyt my√∂s ter√§ksisen√§ Palkittu Hard Face -sarja on t√§ydentynyt ter√§ksisill√§ Hard Face Steel -tuotteilla. Se on my√∂s eritt√§in kest√§v√§√§. Fiskars Brasserie valurautapannuissa on puinen kahva joka ei kuumu pannun l√§mmetess√§. Tilava pannu ja kohtalaisesti ottaa l√§mp√∂√§ runkoon,jotta ei ihan kylm√§ksi heti mene,kun lihanpaloja laittaa pannulle.

Next

Teräs Fiskars Norden Steel

fiskars paistinpannu

Emalointi helpottaa puhdistamista ja ehkäisee raaka-aineiden makujen imeytymisen huokoiseen valurautaan. Kädensija takaa napakan otteen eikä kuumene kasaria käytettäessä. Koko sarja on valmistettu keittiön jokapäiväiseen käyttöön kovaakin kulutusta kestävistä materiaaleista. Tarttumaton non-stick pinnoite on erinomainen valinta, jonka kanssa ei tarvitse pelätä että ruoka tarttuu pohjaan. Helppokäyttöisyyteen voidaan vaikuttaa kattilan kahvoilla. Fiskars Hard Face tuotevalikoima sisältää erittäin laajasti työkaluja keittiöösi. Toimitusaika 2-5 arkipäivää Korkeus cm 53 Leveys cm 29.

Next

Hard Face paistinpannu 26 cm

fiskars paistinpannu

Hyvä se on pinnoitteen puolesta ja myöskin,kun on kylmä. Paistinpannu soveltuu erityisesti paistamiseen ja ruskistamiseen. Green Panin tuotteet valmistetaan ympäristö mielessä pitäen, fokuksena terveellinen ruoanlaitto. Kattila on oikea valinta, jos etsit tuotetta vesipohjaisten ruokien valmistukseen. Siis tuoteinfossa pitäisi olla kaikki mitat, jotka tuotteen pakkauksessakin.

Next

Sivu 2

fiskars paistinpannu

Monipuolinen keitto- ja paistoastiasarja soveltuu kaikille paistopinnoille ja se on mahdollista puhdistaa konepesussa. Sopii t√§ydellisesti niin pyttipannun kuin h√§r√§nfileenkin valmistamiseen. Joten tuli ostettua liian iso pannu. Hardtec Superior -pinnoitteella varustetut paistinpannut ja paistokasari puolestaan soveltuvat erinomaisesti paistamiseen ja esimerkiksi kermaisille tai juustoisille kastikkeille. Pannu on ruostumatonta ter√§st√§, ja sen upeaan muotoiluun yhdistyy tekninen asiantuntemus. Konepesun sek√§ uuninkest√§v√§ aina 150 ¬įC saakka.

Next

Fiskars Hard Face 2018 alk. 39,95

fiskars paistinpannu

The frying pan is specially designed for use on induction cookers. Hard Face -sarja on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja käytetyt materiaalit ovat kulutusta kestäviä. Onkin hyvä tapa kuumentaa valurautapannu erittäin kuumaksi ja paistaa tuotteisiin nopeasti paistopinta, jonka jälkeen pannu nostetaan liedeltä ja tuote annetaan kypsyä ns. Pannussa on perinteinen puukahva, josta saa hyvän otteen ja sen voi myös irroittaa siksi aikaa, kun pannua käytetään uunissa. Samaan sarjaan kuuluu myös erikokoisia kattiloita ja patoja.

Next

Brasserie valurautapannu

fiskars paistinpannu

Then this Fiskars Functional Form Electric frying pan is the topper for your kitchen. Helppokäyttöinen pannu ei ruostu tai vaadi käsittelyä. Tutkimalla tarkkaan paistinpannun ominaisudeet onnistut juuri oikean pannun valinnassa. All Steel tuotteet ovat Pentagon Designin suunnittelemia, ja ne on valmistettu Fiskarsin omalla tehtaalla Suomessa. Hard Face kattiloiden kansissa on myös kaksi eri kaato-ominaisuutta veden valutukseen. Hard Face -sarja sopii kaikille liesille ja kestää konepesun.

Next

Paistinpannut

fiskars paistinpannu

Monipuolinen keitto- ja paistoastiasarja soveltuu kaikille paistopinnoille ja se on mahdollista puhdistaa konepesussa. Lopputuloksena syntyi Norden: Suomessa valmistettu keittiövälinesarja, joka yhdistää perinteisiä, ensiluokkaisia materiaaleja sekä nykyaikaista huipputeknologiaa ja viimeisteltyä, tyylikästä ja toiminnallista muotoilua. Kädensija takaa napakan otteen eikä kuumene pannua käytettäessä. Kaikki Hard Face -tuotteet on suunniteltu erityisesti vaativimmille ruoanlaittajille: sarja tarjoaa pitkäikäisiä tuotteita kaikkiin ruoanlaiton haasteisiin. Kasari, paistinpannu vai kattila Kasarit ovat erittäin monipuolisia paistoastiota.

Next