Dusko knezevic instagram. PUKLA TIKVA Kako su Duško Knežević i Milo Đukanović od najboljih prijatelja i saradnika postali ZAKLETI NEPRIJATELJI 2019-11-17

Duško Knežević opet na Instagramu: Jesmo li pred novim

Dusko knezevic instagram

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Ukoliko privremena uprava ne spreči nezadovoljstvo klijenata zbog blokade poslovanja, koje može rezultirati i tužbama za naknadu štete, može naneti nepopravljivu štetu. Podržite nas članstvom u Klubu čitalaca Danasa U vreme opšte tabloidizacije, senzacionalizma i komercijalizacije medija, duže od dve decenije istrajavamo na principima profesionalnog i etičkog novinarstva. On tvrdi da je nakon toga dao novac iz dva puta - u svojoj kući 97. Radio je kao član Izvršnog odbora Košarkaškog Saveza Srbije i Crne Gore. Preko posla i generacijskih veza sam prijatelj sa više uticajnih ljudi u vladajućoj stranci.

Next

PUKLA TIKVA Kako su Duško Knežević i Milo Đukanović od najboljih prijatelja i saradnika postali ZAKLETI NEPRIJATELJI

Dusko knezevic instagram

Nije mi za to potrebno ništa osim vladavine zakona, odnosno nepristrasno postupanje državnih organa. U oktobru prošle godine, Veće Apelacionog suda oduzeo je upravljačka prava vlasniku zbog opasnosti od otuđenja imovine i uništavanja dokumentacije. Ipak, nije sve išlo po planu, pa je Vladina Komisija za ekonomska pitanja 2014. Poslediplomske studije završio je na Ekonomskom fakultetu, na smeru Monetarni, bankarski i finansijski menadžment. Specijalni državni tužilac je tvrdio da se radi o utaji poreza, a kada su mu finansijski stručnjaci objasnili da je to servis koji se obavlja u Crnoj Gori i da osnovica za oporezivanje može biti samo provizija naplaćene usluge, sada sumnja na pranje novca.

Next

“VRATI MI SVIH 250 MILIONA“: Duško Knežević ponovo na Instagramu prozvao Mila Đukanovića (FOTO)

Dusko knezevic instagram

Došao vrag po svoje izgleda. Tada se pisalo da je Knežević naredio da se poslovnica državne aviokompanije Montenegro erlajnsa iseli iz prostorija Atlas banke u Moskvi. Vlada je u aprilu 2016. Knežević je osnivač i predsednik dva univerziteta, jednog u Srbiji Beogradska bankarska akademija i jednog u Crnoj Gori Univerzitet Mediteran , a u aprilu 2010, Knežević je postao i član Klintonove Globalne inicijative. Mnogo krupnih odluka Vlade Crne Gore, počevši od uvođenja nemačke marke 1999. Kako bi opravdao svoje veze sa vrhom crnogorske vlasti, Knežević na profilima na Instagramu poslednjih nedelja postavlja fotografije sa uticajnim ljudima u Crnoj Gori, kao i sa Đukanovićem iz vremena kada su bili bliski. Takođe, Knežević je od crnogorske vlade pre nekoliko godina kupio i Vojno-medicinski centar Meljine, i istakao da će u njega uložiti 300 miliona evra.

Next

eKapija

Dusko knezevic instagram

Četiri godine kasnije, vodio je tim na letnjim olimpijskim igrama u Atlanti kao direktor Olimpijskog vaterpolo tima Jugoslavije. Moja je dužnost da ih zaštitim i ja ću učiniti sve da je ispunim. Takve da se narušava poverenje u bankarski sektor i obeshrabruju svi koji žele da se bave biznisom. Neretko premijera i njegovo vođenje politike na društvenim mrežama upoređuje sa ozloglašenim bosovima iz poznatih filmova. Umesto toga, radio sam na promociji Crne Gore i njene evroatlantske integracije na svim meridijanima i sve to finansirao svojim privatnim novcem. Nikada se nisam bavio nelegalnim poslovima, naftom, cigaretama, narkoticima, bananama, belom tehnikom ili bilo kojom akciznom robom. Knežević je negirao tvrdnje da je to razlog, ali su posledice ipak bile tu: Montenegro erlajns je bio napustio prostorije u Moskvi, a Kneževićeva voda se više nije služila u avionima crnogorske aviokompanije.

Next

Šta znače fotografije na Instagram profilu Duška Kneževića?! (FOTO)

Dusko knezevic instagram

Tim kreditom Đukanović je, prema medijskim napisima, postao i zakoniti akcionar bratovljeve Prve banke. Upozorio sam ga da ću, ukoliko budu nameravali da mi sruše sistem, brutalno reagovati i da povedu računa jer specijalni državni tužilac bez ikakvog osnova maltretira moje ljude i mene. . Izdat je nalog za njegovo hapšenje, a Specijlano državno tužilaštvo je tražilo i raspisivanje poternice dok su mediji objavili da je raspisana međunarodna poternica za Kneževićem. Најновији снимак, вјерујемо само је увод у оно што нас чека у наредном периоду, а то је неких 2000 сати аудио и видео материјала. Objave Duška Kneževića Krivične prijave Specijalnom državnom tužilaštvu podnijete su protiv čak 174 fizičkih i pravnih lica, zbog sumnje da su, u periodu od početka 2011. Atlas banci je ekspresno presuđeno, za samo tri meseca su skinute pare s računa, a neki naši procesi pred Privrednim sudom traju duže od pet godina.

Next

Istraga afera u CG: Knežević iz Londona nastavlja s optužbama

Dusko knezevic instagram

Bilo je veoma neprijatnih situacija na šalterima poslovnica Atlas banke nakon uvođenja privremene uprave, jer se ljudima ne dozvoljava da normalno posluju i raspolažu svojim novcem. O svemu što radi Privredni sud i Specijalno tužilaštvo sam obavestio i strane institucije. Specijalno državno tužilaštvo tereti Kneževića za proneveru 1,9 miliona evra, a nezvanično ga označavaju šefom kriminalne grupe koja je navodno oprala preko pola milijarde evra. Tokom prethodnih godina i vrednost imovine Atlas grupe u zemlji i inostranstvu, znatno je opala, a planirani projekti i firme su postepeno propadale. Među njima su hiljade penzionera, klijenti iz inostranstva i njihova deca, koja koriste naše kartice za plaćanje studija i 2.

Next

Duško Knežević: Hoće da mi ugase banku!

Dusko knezevic instagram

Kineska Globalna televizijska mreža objavila je dirljivi snimak četvoro dece koja napuštaju bolnicu nakon što su pobedila novi korona virus. Kako je zabeleženo, razlog tome jeste što je Knežević, navodno, bio nezadovoljan što se u avionima nacionalnog prevoznika više ne služi njegova voda Akva monta. Crnogorski biznismen Duško Knežević, za kojim je raspisana nacionalna potjernica zbog sumnje za utaju poreza i pranje novca, iz Londona za Al Jazeeru poručuje da ne vjeruje pravosudnim organima Crne Gore i da će nastaviti da iznosi dokaze protiv aktuelne crnogorske vlasti. Važniji radovi i projekti: 1. Obavljao je brojne poslove iz oblasti spoljne trgovine, bankarstva, finansija, privatizacije i investicionog menadžmenta. Nije poznato da li će ove godine propustiti Molitveni doručak, kojem prisustvuje već više godina. Knežević je vrlo aktivan na društvenim mrežama.

Next

eKapija

Dusko knezevic instagram

Sve što se dešava može dovesti do urušavanja finansijskog tržišta i bankarskog sistema. Šta znače fotografije na Instagram profilu Duška Kneževića?! Nikad nisam koristio državni novac i nisam, kao neki, budžetski biznismen. Mnogi su previranja oko Kneževića upoređivali sa slučajem bivšeg predsednika Svetozara Marovića, kada se Đukanović obračunavao sa njegovim budvanskim klanom. Zato želimo da se oslonimo na vas. Godine 1992, postao je predsednik vaterolo kluba Crvena Zvezda. Kao da ih ceka, da mu ponude neki solidan dogovor, tipa Marovicu, i onda se povlaci iz javnog zivota kao ona ljiga. Kao mlad pokazao je veliki talenat prema košarci ali je zbog povrede rano prekinuo igračku karijeru.

Next