Diagnoserna i mitt liv svt. Olof Wretling 2019-11-18

”Diagnoserna i mitt liv” med Olof Wretling » Nya Arbetartidningen

diagnoserna i mitt liv svt

Stort som smĂ„tt, offentligt som privat, för unga och gamla — vi förmedlar kontakten mellan dig och din talare. Jag fick en pratstund med Olof om diagnoser, förestĂ€llningen, livet och hur man klarar att kvĂ€ll efter kvĂ€ll stĂ„ pĂ„ scenen och dela med sig av nĂ„got som Ă€r sĂ„ personligt. Diagnoserna i mitt liv framfördes för första gĂ„ngen i november 2016. TvĂ€rtom lustfyllt, fuktigt och nyfött. Men sĂ„ började stora bruna vadderade kuvert dimpa ned i brevlĂ„dan. Jag funkar sĂ„, andra funkar sĂ€kert annorlunda men det hĂ€r Ă€r min kreativa process.

Next

Olof Wretling

diagnoserna i mitt liv svt

ExtraförestÀllningen Àger rum pÄ Rival i Stockholm den 6 november klockan 18:00. Vad kommer de att tycka? Med pÄ scenen Àr Jakob Algesten Algesten, Isolation Years , som har specialskrivit musiken till förestÀllningen. Behovet av organisering gör att vi kastar mÄsskit pÄ varandra, ibland utan att ens reflektera över det. Jag hade aldrig kunnat drömma om att mina diagnoser skulle bli sÄ populÀra. Tittar bakom axeln men ser ingenting.

Next

Olof Wretling gör succé med diagnoserna i hans liv

diagnoserna i mitt liv svt

Även beskrivningen av diagnosen som en mĂ„sskit pĂ„ axeln kĂ€nns bekant, men inte lika hemtrevlig som trasmattorna. NĂ€r Olof fyllde 40 bestĂ€mde han sig för att begĂ€ra ut sin patientjournal. Hur har det kĂ€nts nĂ€r vi sjĂ€lva fĂ„tt den pĂ„ oss? Hans vĂ€sterbottniska stĂ€mma har Torgny Lindgren-kvalitet och sjunger i huvudet pĂ„ mig nĂ€r jag lĂ€ser boken. Diagnoser som stjĂ€lpt mer Ă€n de hjĂ€lpt. Jag kan inte lĂ„ta bli att tĂ€nka pĂ„ författaren Olof Wretling som den unga och lovande friidrottare han var. Men det började med ett lĂ€karbesök för cirka tjugo Ă„r sedan.

Next

Recension av Diagnoserna i mitt liv av Olof Wretling

diagnoserna i mitt liv svt

PÄ latin heter den Vere in novercae liviae och betyder spring i benen. Han vill pÄverka mÀnniskor till att sluta dela in andra mÀnniskor i fack, eller sÀtta etiketter pÄ andras personlighet. NabolandsKanalerne er et vindue til verden omkring os. Strukturen i sjÀlen Àr orden och orden i sjÀlen Àr strukturen. LÀs mer om Diagnoserna i mitt liv pÄ.

Next

Olof Wretling kommer till Stockholm med förestÀllningen Diagnoserna i mitt liv

diagnoserna i mitt liv svt

Det ser jag fram emot! Olof Àr ocksÄ en av personerna bakom radioprogrammet Mammas Nya Kille som röstats fram till det bÀsta humorprogrammet i P3 genom tiderna och som hösten 2016 sattes upp pÄ teaterscenen. PÄ bred vÀsterbottniska, med glimten i ögat och ett stort mÄtt allvar i sin humor gav han en förestÀllning full av bÄde igenkÀnning och nya vyer. IstÀllet vill han fÄ folk att öppna upp och stÀlla frÄgor för att visa sitt intresse för vÄra olikheter. Olof Wretling Àr skÄdespelare, regissör, dramatiker, förelÀsare och författare. Hon ville tacka mig för förestÀllningen och berÀtta att nu, nu skulle de gÄ hem och prata om det.

Next

Olof Wretling kommer till Stockholm med förestÀllningen Diagnoserna i mitt liv

diagnoserna i mitt liv svt

Detta gör vi ocksÄ med vÄr kropp. Han fortÊller beretninger om sit eget liv. VÄran kille, Johannes gjorde det bra i Ulricehamn. Och jo, det ville han. Olof Wretling var vÀrd för Sommar i P1 2011 och för Vinter i P1 2011, 2012, 2014, 2015 och 2016.

Next

Se Diagnoserna i mitt liv

diagnoserna i mitt liv svt

Han har röstats fram som vÀrd för Vinter i P1 inte mindre Àn fyra gÄnger och nu sÀtts hans senaste Vinterprat upp pÄ Rival i Stockholm. Idag förelÀser han kring samma tema som förestÀllningen. Han berÀttar om nÀr andra mÀnniskor trÀngt in honom i fack. Med pÄ scen finns ocksÄ musikern Jakob Nyström. Och vokalgruppen Kraja sjöng kristallklar julmusik mellan alla prator. NÀr Wretling fyller 40 sÄ ringer han sjukhuset och ber om att fÄ sina journaler hemskickade, för att gÄ igenom vad han egentligen fÄtt för stÀmplar.

Next

”Diagnoserna i mitt liv” med Olof Wretling » Nya Arbetartidningen

diagnoserna i mitt liv svt

Komikern Olof Wretling, kÀnd frÄn bl. NÀr en redan som sexÄring fÄr sin första mÄsskit pÄ axeln sÄ kommer det naturligt att en rannsakar sig sjÀlv efter möjliga fel. Det var nÀmligen vinterpratet som blev till en hyllad förestÀllning och som i sin tur blev en bejublad turné. Olof Wretling Diagnoserna i mitt liv Olof Wretling Àr en av landets mest uppskattade komiker och berÀttare. Boka en Olof Wretling förelÀsning hÀr! Tweet Programbeskrivelse Komikeren Olof Wretling er en af Sveriges mest populÊre komikere. Med Isolation Years slÀppte han fyra kritikerrosade album under 00-talet och turnerade flitigt i Sverige och Europa.

Next