Capio vårdcentral enköping. Vårt utbud 2019-11-18

Husläkare / vårdcentral Enköping

capio vårdcentral enköping

Men om du begärt att prov ska kasseras är det oåterkalleligt. Du kan beställa loggutdrag via 1177 vårdguidens e-tjänster. Nyttja din försäkring hos oss För dig som har en privat sjukvårdsförsäkring erbjuder vi högkvalitativa sjukvårdstjänster inom flera områden. Du kan byta vårdcentral när du vill. Det må vara att man tycker på detta sätt. Akuta infektioner Akuta lättare infektioner är en av de vanligaste kontaktorsakerna på en vårdcentral och bland dessa är övre luftvägsinfektioner och urinvägsinfektioner båda vanliga kontaktorsaker. Vid ett besök hos dietisten får du hjälp att förändra din kost och din livsstil för att förbättra din hälsa.

Next

Vanliga frågor och svar

capio vårdcentral enköping

Hälsokontroller omfattas inte av det offentligt finansierade hälso- och sjukvårdssystemet. Välkommen till Däckskiftarna Enköping Byta vårdcentral - Hälsokontrollen Barnmorskorna har tystnadsplikt och finns i Uppsala, Enköping, Tierp, Älvkarleby och Östhammar. Medan den primära företagshälsan hamnar under hälsovårdens tak kan vi enkelt slussa över dina anställda till sjukvården, om de skulle vara i behov av vård. En genomtänkt strategi kring hälsa är en god investering för både individ och organisation! Som inrapporterande vårdgivare har vi direktåtkomst till de uppgifter vi rapporterat till kvalitetsregistren. Högt blodtryck hypertoni Högt blodtyck, hypertoni, är en vanlig sjukdom som många har utan att veta om det.

Next

Capio Vårdcentral Enköping, Bergvreten

capio vårdcentral enköping

Få en flygande start med oss. Du har alltid möjlighet att stå utanför sammanhållen journalföring genom att spärra dina journaler. Du kan även få råd i många hälsofrågor och ofta finns hjälp för att sluta röka. Vid behov hjälper vårdcentralen dig vidare till en mer specialiserad vårdmottaging. Anledningarna till att flytta är många. Vissa personuppgiftsbehandlingar behöver ditt samtycke. Vi kan bland annat hjälpa dig som upplever nedstämdhet, sömnproblem, stress, utmattning, sorg eller koncentrationssvårigheter.

Next

Vanliga frågor och svar

capio vårdcentral enköping

Här träffar du någon av de läkare som arbetar under drop-in-tiden. Om du anser dig ha blivit skadad av ett läkemedel kan du vända dig till. Du har rätt att när som helst få uppgifter om dig själv raderade ur registren. Vi har även provtagning och vaccinationsmottagning. Du som patient ska samtycka till att din journal får läsas.

Next

Lista dig

capio vårdcentral enköping

Jourmottagning Till jourmottagningen kommer du med akuta besvär som inte kan vänta tills din vårdcentral öppnar igen. Barn under 16 år vaccineras endast i sällskap av målsman eller annan vuxen. Vid en urinvägsinfektion ska du i första hand kontakta din vårdcentral. Byta vårdcentral enköping Företag Vårdcentraler, Enköping 8 st Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för vårdcentraler i Enköping Du som är över 18 år och är folkbokförd i Östergötland kan logga in här på webbplatsen och välja eller byta vårdcentral Välkommen till Capio Vårdcentral Enköping. Video: Capio Vårdcentral Enköping Korsängsgatan 42, Enköping - hitta Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället. Om du har spärrat din journal och vill häva spärren kan vi hjälpa dig att göra detta.

Next

Vanliga frågor och svar

capio vårdcentral enköping

Akutmottagningar finns på sjukhus och är öppna dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi söker för kunds räkning en verksamhetschef till vårdcentral i Enköping. Din vårdgivare är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Det behöver inte vara den vårdcentral som ligger nära där du bor, utan vårdcentralen eller husläkarmottagningen kan vara den som ligger nära jobbet eller som du har sett fått bra omdömen. Priset gäller konsumenter vid skifte av 4 kompletta hjul.

Next

Capio Vårdcentral Enköping, Bergvreten

capio vårdcentral enköping

Du har rätt att spärra hela eller delar av din journal för andra vårdgivare. Vi finns på Dalarövägen 6 i Handen. Som patient behöver du därigenom inte kunna återge hela din vårdhistorik när du söker vård hos en ny vårdgivare. Minskad hantering av kontanter bidrar till högre säkerhet både för dig som patient och för anställda inom hälso- och sjukvården. Hälsokontroll hos läkare Denna hälsokontroll är omfattande och ger information om risk för många sjukdomar och besvär. En distriktssköterska har möjlighet att skriva ut vissa läkemedel och salvor, men om dina symptom kräver annan behandling ser vi till att du kommer i kontakt med en läkare. Där får du hjälp med lättare akuta sjukdomar, skador och besvär men också med lite mer långvariga åkommor, vaccinationer och hjälp vid t ex psykisk ohälsa.

Next

Vårt utbud

capio vårdcentral enköping

Undrar du var gränsen går mellan bruk och missbruk? Den här veckan byter vi journalsystem på och partner till företag och organisationer i Enköping,. Patientnämnden är en opartisk instans dit patienter, anhöriga och personal kan vända sig kostnadsfritt. Om du vill byta förskola eller pedagogisk omsorg gör du en ny ansökan om plats i den förskola eller pedagogisk omsorg som. Även om du samtyckt till att dina prov sparas har du alltid rätt att när som helst ändra ditt beslut. Om husläkaren bedömer att du behöver specialiserad vård skriver läkaren en remiss. På vårdcentralen kan du få hjälp med de flesta besvär såsom till exempel högt blodtryck, astma, allergi, infektioner, nedstämdhet, ångest och hudproblem.

Next

Byta vårdcentral enköping

capio vårdcentral enköping

Här hittar du öppettider, karta. Kroppens reaktion på en infektion är vanligtvis en inflammation. Hos oss kan du bland annat få hjälp med information om tobak och beroende, motiverande samtal och metoder för att förändra dina tobaksvanor. Om du inte märkt någon förbättring på en vecka eller om dina symptom blir värre är det aktuellt att söka vård. Du kan lista dig här på Vården. I vissa situationer har vi dock enligt lagstiftning uppgiftsskyldighet gentemot landsting och myndigheter.

Next