Adressa min side. Min adresse hos Posten 2019-11-18

abonnement

adressa min side

Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for at nettstedet skal fungere som tiltenkt. Brukes for å skille mellom variasjoner innenfor brukertest. Nogle oplysninger på Min Side kommer fra kommuner. Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at den ikke er koblet til abonnementet ditt, eller til deg som person. Måler også atferd på tvers av nettsider med Facebook Pixel eller Facebook social plugin.

Next

Min adresse hos Posten

adressa min side

Min Side viser oplysningerne fra forskellige registre, som alle tilhører offentlige myndigheder. For deg kan det bety at nettsidene oppleves mer brukervennlige og relevante for nettopp deg. Sessions-cookies forsvinner når brukeren lukker nettleseren eller fanen. Min Side viser også oplysninger fra andre myndigheder og deres hjemmesider. Med et ungdomscertifikat har du mulighed for at logge på borger.

Next

Altinn

adressa min side

En informasjonskapsel er ikke et program, og den kan heller ikke inneholde virus. Les mer om selskapet og tjenesten på Første gang du tar i bruk Adresseavisens nye påloggingstjenste må du: Dersom du er abonnent og har bruker på Min Side: Logger du deg inn med samme brukernavn og passord som tidligere. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre og utvikle fremtidige besøk på nettsiden, for å gjøre det raskere og mer tilpasset hver bruker. Regler for debatt her på adressa. Bruk chatboten vår for svar med en gang. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene. Det er kun dig, der kan se dine oplysninger på Min Side.

Next

Min adresse hos Posten

adressa min side

Hvis navnet ikke er korrekt et af de to steder, kan det blive vist forkert på borger. Hvis du kun lukker et faneblad, vil du stadig være logget ind, og der vil stadig være adgang til dine personlige oplysninger. Dersom du er abonnent og ikke har brukt Min Side: Ber vi deg om å oppgi informasjon om abonnementet ditt, slik at vi kan gi deg enda bedre service. I nogle tilfælde vil Min Side dirigere dig videre til en anden offentlig hjemmeside, hvor du kan se yderligere oplysninger. Det gjør også at vi kan huske hva du hadde i handlekurven, hvis du skulle navigere vekk fra den, og så komme tilbake.

Next

Om Min Side

adressa min side

Søk opp ditt abonnement: Jeg har byttet epostadresse, hva gjør jeg? Hvis din gamle kommune fx stillede Digital pladsanvisning til rådighed på Min Side, og du ikke længere har adgang til disse oplysninger, skal du kontakte din sundhedsplejerske i den kommune, du flyttede fra. Ditt fulle navn må enten gå fram av Disqus-brukernavn eller Facebook-profil. Min Side er din helt personlige side og indgang til det offentlige på borger. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning. Det samme princip gør sig gældende på andre sites, hvor man bruger log-in. Det er ikke nok at klikke på krydset på fanebladet i din browser.

Next

abonnement

adressa min side

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi lagrer ingen personlig, identifiserbar informasjon via informasjonskapsler, og informasjon om deg kan heller ikke spores via informasjonskapsler. Han kan svare på det meste. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst. Her kan du endre dine opplysninger, og sette en ny epostadresse som du ønsker å benytte ved innlogging fremover.

Next

innherred

adressa min side

Her kan du se nogle af de oplysninger, det offentlige har om dig. Her behøver du ikke at logge ind igen. Den andre typen informasjonskapsler kalles sessions-cookies, og lagres kun midlertidig, f. Min Side er din egen abonnementsside hos Adresseavisen hvor du kan blant annet flytte avisen, melde fra om uteblitt avis m. Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer? Gjelder sendinger som ikke får plass i postkassen.

Next

innherred

adressa min side

Det gjør at du kan bevege deg mellom forskjellige deler av nettstedet uten å måtte logge inn på nytt for hver side. Eksempelvis tilbyder nogle kommuner indblik i byggesager på Min Side, og andre kommuner tilbyder status på ens sager og ydelser. Kvaliteten blir den samme som før, men du får raskere overblikk over det viktigste som skjer i Midt-Norge. Den første typen lagrer en fil permanent på harddisken, slik at statistikk om hvor mange som er inne på nettsiden lagres, samt hvilke nettlesere som brukes. For at logge korrekt ud fra borger. Husk å huke av for å motta slike meldinger. Vi går enda tettere på bylivet og gir full oversikt over hva som skjer i helga for deg som vil kjenne og bruke byen.

Next

Min adresse hos Posten

adressa min side

Data brukes til å analysere effekt av reklame på nett. Når du er logget på Min Side, skal du huske at logge af efter dit besøg - især hvis du bruger borger. Informasjonskapsler kan være nyttig både for oss og for deg som bruker onecall. Du kan bli bedt om å søke opp ditt abonnement ved førstegangs innlogging. Vi bruker informasjonskapsler for å opprettholde brukersesjonen din på våre nettsider. Bruker du to adresser, kan du legge til en adresse, og du kan slette en gammel adresse som ikke er i bruk.

Next

innherred

adressa min side

Du finner mer informasjon om hva som lagres i vår. Ulike typer informasjonskapsler Vi bruker tre typer informasjonskapsler. Adresseavisen har blitt ny og bedre! Sundhedsplejersken har herefter pligt til at udskrive journalen til dig. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ved innlogging kan du bestille og endre allerede bestilte tjenester som oppbevaring eller ettersending av post.

Next